Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Autodoprava medzinárodná i vnútroštátna - RENAULT, DAF do 3, 5t - CITROËN JUMPER do 1, 6t Autodoprava medzinárodná aj vnútroštátna - vozidlá DAF s prívesom do 13t Sťahovanie.

Cestná motorová doprava. Medzinárodná kamiónová doprava.

Kamiónová doprava - vnútroštátne aj medzinárodné Nákladná autodoprava - do 24t - návesy.

Autodoprava: -nákladné automobily s hydraulickou rukou - dosah 18m.

Doprava - ťažká - preprava stavebných strojov - preprava nadmerných nákladov do 30t - vnútroštátne a medzinárodné - prevažne Rakúsko - vozidlá DAF.

Vnútroštátna a medzinárodná preprava osôb. Zaistenie odvozu klientov aj ich vozidiel.

Autodoprava. Sťahovanie. Sťahovanie rodinných domov a bytov, vypratanie pôd a pivníc s odvozom na zberný dvor. Preprava menších nákladov do 1400kg vozidlom Mercedes Sprinter 15 m3.

Klampiarstvo, klampiarske práce, klampiarska činnosť, klampiar. Práca na streche, strecha. Všetky pokrývačské a klampiarske práce. Opravy, rekonštrukcia strechy, strecha. Montáž a pokládka strešnej krytiny. Nátery striech, klampiarskych prvkov. Výroba-klampiarske prvky. Odkvapy, odkvapový systém. Autodoprava do 3, 5t.

Vnútroštátna a medzinárodná nákladná autodoprava, špedícia. Súpravy, prívesy. Vozidlá: RENAULT, PEUGEOT MAN. Prevádzkareň: 412 Kňaždub 69664.

Doprava osôb. Cestná motorová doprava.

Služby: -preprava tovaru do Talianska a späť.

Služby: -Prevádzka nákladnej cestnej autodopravy -kosenie trávy -Úprava záhrad

Medzinárodná expresná zásielková služba, extrakcia. Medzinárodná expresná doprava dodávkovými automobilmi do 10 paliet / 20cbm / 2, 300kg Špedícia a zasielateľstvo. Kapacita cca 25 vozidiel.

Kovovýroba. -výroba a montáž oceľových konštrukcií. Predaj hutnícky materiál: -kompletný sortiment konštrukčných a betonárskych -oceľové profily-I, U, IPE -uholníky, pásovina, guľatina -JACKEL, JEKLY, JAKL -rúrky -plechy: hladké, ryhované -strešné krytiny: trapézové pozinkované, lakované -rezanie na mieru Nákladná autodoprava - ...

Taxislužba, taxi, preprava 1-8 osôb a expresných kusových zásielok.

Výroba a predaj drevených paliet. Vnútroštátnej kamiónovej dopravy.

Nákladná doprava - dodávky - skriňové vozidlá do 4t - preprava mäsa.

Autodoprava do aj nad 3, 5 tony vozidla Renault Master a Daf 45.