Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Zemné práce, demolačné, búracie, výkopové práce, základy na rodinný dom, domy. Autodoprava, nákladná doprava. Vnútroštátna, tuzemská doprava. Cestná motorová doprava Tatra 815 S3 sólo Tatra 815 S3 s vlekom Tatra 815 UDS 214 Traktorbager JCB 4CX MAN 410 TGA+sklopný náves Metaco.

Výstavba - rodinné domy, dom na kľúč: Komerčné objekty. Hrubé stavby. Prestavby RD, rekonštrukcia a modernizácia. Záhradné stavby, stavba, domčeky. Pôdne vstavby, suchá stavba, sadrokartón. Búracie práce, demolácie, odvoz stavebnej sutiny. -kompletná stavebná činnosť -výstavba na kľúč -rekonštrukcia, demolácia -zemné práce -výťahové ...

Medzinárodná kamiónová doprava a špedícia. Vyťažovanie vozidiel-Nemecko, Belgicko, Francúzsko, Holandsko, Rakúsko, Slovensko

-Prevádzka autodopravy nosnosťou do 8 ton -Preprava stavebnej a poľnohospodárskej mechanizácie -Kontajnerová doprava. -Vykonávanie prác šmykovým nakladačom Bobcat. -Opravy a renovácie traktorov, malotraktorov. -Opravy poľnohospodárskej mechanizácie. -Výkup, predaj a sprostredkovanie predaja poľnohospodárskej techniky.

Nákladná autodoprava: - vnútroštátna autodoprava - medzinárodná autodoprava - preprava návesových súprav so zhrňovacou plachtou - preprava potravinárskych produktov - preprava potravinárskych kvapalín do objemu 14.500 l

Projekčná, inžinierska a stavebná činnosť: -projektová dokumentácia, projektant vodohospodárske a pozemné stavby, stavba -inžinierska činnosť: -stavebné povolenie, kolaudácia stavieb -pozemné a vodné stavby na kľúč. Autodoprava, doprava. Cestná motorová nákladná doprava.

Činnosť: -realizácia projektového zakreslenia dopravného riešenia -montáž a osadenie prechodného dopravného značenia vr. prepravy na cestách a diaľniciach -inštalácia trvalého dopravného značenia, vyhradené parkoviská, značenie parkovacích garáží, montáž retardérov, plastových vodiacich dosiek a majákov, plastových ukazovateľov smeru, prenosné ...

Veľkoobchod, predaj: -potraviny -poľnohospodárske produkty, mak, rasca, sezam Autodoprava do 3, 5t.

Stavebná činnosť Búracie, búranie, demolačné práce, demolácie Strojné zemné práce (bager JCB, UNC, HON) Ručné výkopové práce Autodoprava Liaz, Tatra Odvoz fekálií, fekálie.

Vnútroštátna a medzinárodná autodoprava.

Autobusová doprava: -zájazdová doprava -nepravidelná a zmluvná doprava pre školy, športové kluby, cestovné kancelárie, podniky a iné subjekty -oblasť - Európa -4 autobusy v prevedení Royal Class.

Expresné prepravy dodávkovým vozidlom. Nákladná autodoprava - medzinárodná - vnútroštátne - do 3, 5t - rozvoz tovaru dodávkovým vozidlom.

Našu prevádzkareň Břeclav nájdete na hraničnom priechode so Slovenskou republikou, na hlavnom ťahu diaľnice D2. Okrem colných služieb tu poskytujeme výmenu peňazí a predaj diaľničných známok. SLOVAK INTERNATIONAL, a.s. - najvýznamnejšia agentúra colných služieb v SR. Spoločnosť poskytuje plnú podporu vo všetkých aspektoch colného a daňového ...

Autodoprava. Preprava zásielok od 1 kg do 26 tony. Medzinárodná i vnútroštátna doprava. Preprava kusovej zásielky poskytujeme aj preprava expresná. Preprava sypkých hmôt, cisternové aj sklápacie návesy. Špecializácia na pohraničné prepravy do a z Rakúska, ale aj ostatné štáty EÚ.

Služby: -vnútroštátna -medzinárodné -dopravné -špedičné. Nákladné vozidlá - sólo a súpravy na prepravu sypkých materiálov. Predaj: -drevené brikety -drevené pelety -grilovací sortiment -štiepané drevo.

Realitná kancelária, realitná činnosť, reality: -poskytuje komplexné služby -sprostredkovanie predaj, prenájom nehnuteľností -inzercia -právne služby -stavebná a projektová činnosť -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nehnuteľností -odborné posúdenie trhovej ceny nehnuteľností -stavebná a projektová činnosť -správa a ...

Klampiarstvo, klampiarske práce, klampiarska činnosť, klampiar. Práca na streche, strecha. Všetky pokrývačské a klampiarske práce. Opravy, rekonštrukcia strechy, strecha. Montáž a pokládka strešnej krytiny. Nátery striech, klampiarskych prvkov. Výroba-klampiarske prvky. Odkvapy, odkvapový systém. Autodoprava do 3, 5t.

Taxislužba, taxi, preprava 1-8 osôb a expresných kusových zásielok.