Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Sťahovanie, vypratanie, odvoz odpadu, maľovanie s upratovaním, demolácie, búracie práce, výkopové a zemné práce, montáž nábytku.

Preprava a manipulácia bremien a ťažkých strojov.

Projekt, spolupráca s architektom, montáž, dodávky na kľúč, rekonštrukcia: -suchá výstavba: -stropné podhľady -kazetové podhľady -sadrokartóny KNAUF (podhľady, podkrovie aj vrátane izolácie, priečky deliace, obklady stien, zatepľovanie objektu vnútorná -rekonštrukcia bytových jadier -strešné okná SOLARA, ...

Služby: - nákladná autodoprava medzinárodná - špedícia

Doprava: - nákladné vnútroštátne a medzinárodné - expresná dodávková preprava Kamiónová doprava. Logistika. Špedícia: - po celej Európe.

Skladovacie služby. Logistika. Medzinárodná cestná preprava. Zaistenie: - letecká preprava z ČR a SR do väčšiny svetových destinácií - námorná preprava kontajnerov a kusových zásielok do celého sveta. Nákladná doprava. Medzinárodné a vnútroštátne železničné zasielateľstvo.

Autodoprava. Medzinárodná kamiónová doprava MKD, nákladné (zaistenie prepravy do všetkých štátov v Európe). Tuzemská kamiónová doprava-nákladná. Export-preprava nábytku do západnej Európy (skriňové návesy). Špedícia (vlastné vozy+zmluvní prepravcovia). Zasielateľstvo. Logistika. Transport-preprava. Colná deklarácia. Verejný colný ...

Kontajnerová doprava. Čistenie a údržba komunikácií: -strojné zametanie komunikácií -strojové odstraňovanie psích exkrementov.

Taxi, taxislužba - preprava osôb - odvoz alebo vyzdvihnutie osôb na letisko.

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna, medzinárodná

Služby: - dodávková autodoprava - preprava osôb, mikrobusy 8+1 - sťahovanie - kuriérske služby

Služby: - osobná autodoprava.

Služby: - medzinárodná kamiónová doprava so zameraním na Taliansko.

Služby: - taxislužba - kuriérska preprava.

Služby: - osobná, mikrobusová preprava - transfery osôb na letisko.

Služby: - kuriérska preprava - prevoz balíkov do 50kg, cenín - prevoz osôb.

Sťahovacie služby. Likvidácia nábytku a pozostalostí. Medzinárodné sťahovanie. Montáž nábytku.

Autodoprava. Nákladná doprava po celej Európe do hmotnosti 1 tony. Expresná zásielková preprava. Kuriérska služba. Osobná doprava je zaisťovaná pohodlnými automobilmi Peugeot Boxer s kapacitou 8 osôb. Prepravíme menšie skupiny, športové tímy, pracovné skupiny aj rodiny na poznávacie zájazdy, výlety aj európske letiská. Zaistíme prepravu na ...

Služby: - medzinárodná dodávková autodoprava - medzinárodná preprava expresných zásielok.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Autoklampievstvo. Karosárstvo. Nákladná autodoprava do 3, 5 tony aj nad 3, 5 tony: - tuzemská, vnútroštátna - zahraničné, medzinárodné.

Autodoprava do 3, 5t Elektroinštalačné práce Kúrenárske práce Dokončovacie stavebné práce Vodoinštalačné práce.

Autodoprava. Služby: - špedičné služby - medzinárodná, zahraničná špedícia - nadmerná preprava - zasielateľstvo - zastupovanie v colnom konaní - vyťažovanie - skladovanie, balenie tovaru.