Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Pobočka. Predaj, montáž: - dopravné značenie - zvislé, vodorovné, prechodné, - výstražné svetelné zariadenia - clony proti oslneniu. Služby (pobočka Olomouc): - opravy, vysprávky komunikácií - čistenie komunikácií.

Nákladná doprava: - do 3, 5t. Reklamné služby. Firemné eventy Firemné plesy Firemné detské dni Semináre Family Day Konferencia Firemné akcie Teambuilding Firemné večierky Kongresy Promo akcie

Vnútroštátna doprava. Medzinárodná doprava. Expresná doprava.

Doprava mikrobusom za priaznivé ceny. Vykonávame tuzemskú a zahraničnú prepravu cestujúcich 1+7 miestnym vozidlom značky Ford Tourneo Custom (klimatizácia, Wi-Fi, držiak bicyklov, príves, chladiaci box). Ďalej vykonávame poradenskú službu pre dopravcov, viac na www.palkon.cz.

Medzinárodná vnútroštátna a kamiónová doprava. Zasielateľstvo. Ťažká a nadrozmerná doprava. Pobočky: - Děčín, Karla Čapka 1: - Dolný Benešov, Hlučínska 41: -Ostrava, Štramberská 45 - Prostejov, Za Olomouckou 442

Pneuservis pre osobné a úžitkové vozidlá. Predaj: - nové a ojazdené pneumatiky a disky. Požičovňa prívesov, prívesných vozíkov, prívesov. Autodoprava: - vnútroštátna, domáca - medzinárodné, zahraničné.

VM Group trade, s.r.o. prevádzkuje 4 čerpacie stanice, zaisťuje prepravu pohonných hmôt, vykurovacích olejov a osobných automobilov.

Už niekoľko rokov sa zaoberáme logistickou a prepravnou činnosťou nielen na území Českej Republiky, Pre našich zákazníkov prepravujeme a zaisťujeme prepravy tovaru po celej Európe, preto neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Preprava paletového tovaru do 1, 5 tony. Kancelária: Olomoucká 267/29 746 01 Opava

Vnútroštátnou a medzinárodnou dopravou. Špecializujeme sa na kusové zásielky (paletová doprava) a dokládky po celej Európe.

Sťahovacie služby. Likvidácia nábytku a pozostalostí. Medzinárodné sťahovanie. Montáž nábytku.

Sťahovacie služby. Likvidácia nábytku a pozostalostí. Medzinárodné sťahovanie. Montáž nábytku.

Sťahovacie služby. Likvidácia nábytku a pozostalostí. Medzinárodné sťahovanie. Montáž nábytku.

Sťahovacie služby. Likvidácia nábytku a pozostalostí. Medzinárodné sťahovanie. Montáž nábytku.

JH DOVOT CZ s.r.o. sa špecializuje na plynárske, kúrenárske a inštalačné práce. Vykonáva montáže a rekonštrukcie rozvodov a prevádzkuje nákladnú dopravu.

Predaj: -profesionálna upratovacia technika Služby: -správa a údržba nehnuteľností -upratovacie služby -sťahovanie -nákladná autodoprava v ČR.

Výroba, predaj, e-shop, montáž: - všetky typové horizontálne či vertikálne žalúzie v mnohých farebných odtieňoch - siete proti hmyzu, okenné fólie, garážové brány Hörmann a sušiaky do plastových okien. Ďalej zaisťujeme osobnú prepravu (minibus 8 +1) a dodávkovú dopravu - sťahovanie.

Firma ALPE trans s.r.o. je dynamická spoločnosť poskytujúca komplexné služby v oblasti dodávkové autodopravy. Špecializujeme sa na prepravu nebezpečného tovaru v režime ADR. Ponúkame služby na vysokej úrovni, v požadovanom termíne a za priaznivé ceny. Sídlime na adrese Opavská 133, Vítkov, okres Opava. služby: - doprava, autodoprava, ...

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná - kamiónová doprava - špedícia - skladovanie

Predaj, dovoz - palivové drevo, drevo - uhlie - trosky, štrky, piesky - kamenivo - suchý betón. Autodoprava, nákladná preprava materiálov, palív a sypkých hmôt.

Ján Ivan prevádzkuje taxislužbu v Opave. Potrebujete rýchly a spoľahlivý odvoz? Potrebujete rýchlo odviesť napríklad do nemocnice? Nechcete hľadať stanovište, odkiaľ taxi jazdí? S nami už nemusíte! S našou taxislužbou sa dopravíte po Opave a okolí rýchlo a pohodlne, a to bez zbytočných oneskorení. Stačí iba zavolať. Či je všedný deň alebo ...

Dopravná firma Svatopluk Ulman so sídlom v Ostrave sa už od roku 1990 zaoberá prevozom materiálu pre stavebné firmy vozidlami vybavenými hydraulickým ramenom. Zaoberáme sa predovšetkým prepravou stavebných materiálov, stavebných buniek, skladových kontajnerov, reziva, lešenia, debnenia a pod. Ďalej ponúkame aj žeriavnícke práce. K dispozícii ...