Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Medzinárodné zasielateľstvo a transport. Expresná kuriérska služba. Celosvetová expresná letecká preprava. Expresná cestná preprava: - expresné - štandardné.

Medzinárodná, vnútroštátna, tuzemská autobusová doprava.

Stavba: - domy na kľúč - základové dosky. Práca: - zámkové dlažby - výkopové práce. Služby: - autodoprava.

Spoločnosť BIO ESIEINTE s.r.o. sa zameriava na predaj repky, vyrába potravinárske a technické oleje, distribuuje pelety a vykonáva logistické služby.

Martin Chyla sa zameriava na cestnú motorovú dopravu do 9 osôb vrátane vodiča.

LIOVA GROUP s.r.o. sa zameriava na poskytovanie logistických služieb a zabezpečovanie prepravy v krajinách EÚ.

Tienda Group s.r.o. je spoločnosťou zaoberajúcou sa búracími prácami, likvidáciami, vyprataním, dovozom nábytku a materiálu. Tiež prevádzkuje eshop, kde predávajú príslušenstvom ku kočíku, od koliesok, cez náhradné duše, nánožníky a pod.

Medzinárodná kamiónová doprava. doprava: - cestná nákladná. Špedície.

Medzinárodná a vnútroštátna autobusová doprava

Požičovňa: - osobné vozidlá ŠKODA - dodávkové vozidlo RENAULT MASTER - prívesné vozíky za osobné automobily. Odťahová služba. Kamiónová doprava: - medzinárodné - vnútroštátne. Logistické služby. Špedičné služby.

Služby: -nákladná doprava -sťahovanie a transfer strojov Práca: -výkopové a zemné -elektroinštalácia Prenájom, požičovňa: -vysokozdvižná plošina

Autobusová doprava: - vnútroštátne - medzinárodné.

Predaj leteniek všetkých spoločností, rezervácia votov a všetok servis. Letenky. Vyhľadávanie najlacnejšieho spojenia.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Ostrava.

Činnosť: - logistické poradenstvo

Medzinárodné a vnútroštátne zasielateľstvo v rámci celej Európy. Preprava: - kusové zásielky, celovozové náklady. Služby: - cestná doprava - železničná doprava, príp. kombinovaná - kontajnerová doprava - preprava: - chladiarenskými a izotermickými vozidlami - veľkoobjemového aj nadrozmerného nákladu - nebezpečných nákladov ...

Pobočka. Autodoprava, logistika - medzinárodná, domáca: - nákladné - letecká - lodné - preprava kusových zásielok - colné služby..

Prepravné služby. Komplexné služby v medzinárodnej cestnej, leteckej, námornej doprave. Preprava: - zásielky (kusové, čiastočné, celovozové, kontajnerové) - nadrozmerné náklady - nebezpečný tovar ADR. Služby: - logistické - špedičné - colné. Sídlo spoločnosti: - Nerudova 107/47, Hradec Králové.

Služby: - vnútroštátna a medzinárodná preprava dodávkovými vozidlami

Služby: - medzinárodná kamiónová doprava - špedícia

Spoločnosť GASIP INTEPS s.r.o. so sídlom v Šenove sa zaoberá návrhmi a realizáciou zavlažovacích systémov pre záhrady, parky, skleníky, zimné záhrady a i. v celom Moravskosliezskom kraji. Súčasne zakladáme siate i rolované trávniky vrátane následnej údržby, a to nielen pre súkromné záhrady, ale aj pre športové centrá.??????? Ďalej vykonávame aj ...

Autobusová doprava: - vnútroštátne a medzinárodné.

Búracie práce Pretlaky pod komunikáciami Výstavba inžinierskych sietí Zemné a výkopové práce - terénne úpravy Traktobager, kontajnerová doprava