Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

České dráhy-generálne riaditeľstvo:

železničná stanica - vlaková stanica doprava -osobné -nákladné

železničná stanica - vlaková stanica doprava -osobné -nákladné

železničná stanica - vlaková stanica doprava -osobné -nákladné

Doprava: -cestné -kamiónová -expresná kusová (individuálna) -zberná -letecká -kuriérske -cargo -námorná -kontajnerová -kusová -konvenčné -akékoľvek ich kombinácia. Medzinárodná špedícia.

Poradenstvo: - technické práce v odpadovom a vodnom hospodárstve. Predaj: - protiplesňové prípravky. Služby: - čistenie vody - stavebné činnosti v životnom prostredí. Autodoprava: - osobná a nákladná preprava.

Služby: - medzinárodná a vnútroštátna doprava - špedícia Opravy: - motorové vozidlá.

Naša firma vznikla v r. 2008 a má najazdených viac ako 100 000 km k spokojnosti všetkých zákazníkov. Ponúkame vnútroštátnu i medzinárodnú dopravu za najlepšie ceny !!!

Predaj: - stavebné materiály. Stavebné práce. Autodoprava.

Dopravná agentúra, tuzemsko aj zahraničie Prevádzka: -mikrobusy -osobné vozidlá -autobusy (7-50 osôb).

Služby: - expresná preprava zásielok po Olomouci - spoľahlivé doručenie od prevzatia zásielky do 30 minút - pri nedodržaní časového limitu vrátenie peňazí - kvety - zásielka maxinálne 5kg - rozmery 50x30x15cm - tubusy.

Veľkoobchod: -ovocie -zelenina. Autodoprava nákladná CZ, EU Gastro prevádzka: rozvoz obedov po Šternberku, Olomouci a okolí.

Prevádzkujeme požičovňu úžitkových vozidiel typu Renault Master. Umožňujeme zapožičanie na niekoľko hodín, dní alebo na mesiac. Možnosť zapožičania vozidla aj s vodičom. Ponúkame služby autodopravy do 1, 5 tony po celej Českej republike aj Európe.

Vnútroštátna a medzinárodná doprava vozidlami do 3, 5 t. Vnútroštátna a medzinárodná doprava vozidlami nad 3, 5 t. Vnútroštátna a medzinárodná špedícia. Sťahovanie.