Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Poľnohospodárska výroba (rastlinná, živočíšna). Služby: - autodoprava - opravárenstvo - gastronómia - závodné stravovanie - predaj čerstvého hovädzieho a bravčového mäsa, vlastných výrobkov z bitúnku, zo syrárne, predaj vajec a mlieka.

Služby: - železničná doprava nákladná a osobná - prevádzkovanie vlečiek

Autobusová doprava: - tuzemská i zahraničná doprava osôb - zvláštna linková doprava pre mesto Hanušovice - minibus Ford Transit pre 16 osôb - minibus Fiat Ducato pre 16 osôb - minibus Peugeot Boxer pre 8 osôb. - autobusy Renault pre 45 - 49 osôb Cestovná kancelária: - zájazdy do termálnych kúpeľov Zalakaros - turistické zájazdy - ...

-Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní -Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Cestná doprava sklápacie súpravy a návesy -Predaj a doprava kameniva a štrkopiesku

Preprava, autodoprava: - pohonné hmoty, asfaltov a plynov.

Cestovná agentúra. Medzinárodná osobná doprava. Vinotéka. Dovoz a realizácia ALGINIT pomocná pôdna látka (hnojenie, kŕmenie).

Kameníctvo: - spracovanie kameňa - žulové dlažby - mramorové dlažby, - teracové dlažby - pomníková výroba - návrhy pomníkov - cintorínske doplnky - schody, stoly, kuchynské dosky - parapety, kamenné drviny, okrasné kamene - zlatenie, striebrenie - autodoprava do 25t.

Autodoprava: - autodoprava vozidlom LIAZ -kontajner s hydraulickou rukou. - zemné a práce pásovým bagrom kubota 4t.

STK - meranie emisií. Prevádzka - autodoprava do 3, 5t. Požičovňa: - dodávky - mikrobusy - osobné automobily. Kaviareň.

Vnútroštátna a medzinárodná kamiónová preprava: - sypké hmoty.

Služby - nákladná doprava, preprava sypkých materiálov sklápacími vozňami - Tatra T 815

Autoklampiarske práce. Vnútroštátna autodoprava: - do 6 ton. Zámočnícke práce: - brány - ploty. Kovoobrábanie.

Autodoprava: -Zaistenie prepravy sypkých i kusových materiálov. -Vykonávanie prác hydraulickou rukou. -Zemné a výkopové práce.

ARRIVA MORAVA a.s. je najväčším autobusovým dopravcom v Českej republike s 1 300 zamestnancami a takmer 800 autobusmi, ktorý zaisťuje zájazdovú a verejnú dopravu vrátane diaľkových autobusových liniek v Šumperku a po celej Českej republike. Tiež sa zameriava na prevádzku cyklobusov a skibusov. Poskytujeme tieto základné dopravné služby: - ...

ARRIVA MORAVA a.s. je najväčším autobusovým dopravcom v Českej republike s 1 300 zamestnancami a prevádzkuje regionálnu dráhovú dopravu v Petrove nad Desnou - železnica Desná. ARRIVA MORAVA a.s. - Železnica Desná: - prevádzka regionálnej dráhovej dopravy na trati Šumperk-Kouty nad Desnou a späť a Petrov nad Desnou-Sobotín a späť. Informácie ...

Komplexná cestná a nákladná doprava - medzinárodná a vnútroštátna autodoprava - transport - špedícia - vozový park.

Nákladná autodoprava - vnútroštátne - medzinárodná - do 5t. Plynoinštalatérske práce. Montáž a servis - solárne systémy. Kúrenárske práce. Montáž - automatické kotly na uhlie. Servis a prestavby - automatické kotly na uhlie.

železničná stanica - vlaková stanica doprava -osobné -nákladné

Železničná stanica-nádražie preprava: -osobné -nákladné

Železničná stanica. preprava: -osobné -nákladné

Železničná stanica preprava: -osobné -nákladné