Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

sťahovanie Bohemia Ponúkame sťahovanie bytov, domov, firiem a kancelárií. Pomôžeme Vám sa zabývať v novom domove či kancelárskych priestoroch, fungujeme aj ako "hodinový manžel". V našej firme pracujú iba skutoční profesionáli, ktorí majú v oblasti sťahovania skúsenosti už niekoľko rokov.

Zabezpečujeme profesionálny sťahovacej servis. Primárne sa venujeme sťahovanie komerčných priestorov ako sú kancelárie, obchody a sklady. Sťahujeme aj domácnosti u ktorých sa špecializujeme na tzv. "Full-service sťahovanie". Máme za sebou viac ako 10 rokov skúseností a viac ako 1000 realizovaných zákaziek.

Konzultačná spoločnosť v oblasti E-commerce, Logistiky a Supply chain. Sme senior profesionáli s mnohoročnými skúsenosťami. Vieme logistiku a e-commerce čerstvých potravin.Procesy, nástroje, expertízy. Pôsobíme medzinárodne.

Naša spoločnosť sa špecializuje na zabezpečenie dopravného značenia. Ponúkame aj predaj a inštaláciu parkovacích zábran, spomaľovacích prahov, plastových obrubníkov a dopravných zrkadiel.

Zabezpečujeme kompletné služby v obore sťahovanie, zaistíme Vám sťahovanie rôznych priestorov ako sú byty, domy, firmy, prevádzky, kancelárie a ďalšie. Sťahovanie ťažkých bremien - pianína, klavíry, trezory, stroje a podobne. Montáže / demontáže nábytkov, rôznych regálu, sezónnych stánku či záhradiek. Vypratanie pozostalostí, pivnice, pôdy, firmy, ...

Vykonávame sťahovanie strojov, ťažkých bremien, technológií, firiem i kancelárií. Spoločne so sťahovaním zabezpečujeme prepravu nadmerných nákladov tuzemskú i medzinárodnú.

Nákladná autodoprava vozidlami nad 3.5 t s hydraulickou rukou, solo alebo súpravy, preprava návesy bez plachty. GPS monitoring nákladu.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu už 6 rokov a za tú dobu sme realizovali niekoľko stoviek úspešných sťahovanie a vypratanie. Vieme presťahovať od celého rodinného domu až po celej kancelárie.

Centrum dopravných informačných systémov Ministerstva dopravy SR

Spoločnosť AŽD Praha s.r.o. je výrobcom a dodávateľom telekomunikačnej, zabezpečovacej, automatizačnej a informačnej techniky. Predovšetkým sa zameriava na oblasť cestnej a koľajovej dopravy, a to aj vrátane telematiky a mnohých ďalších technológií. Spoločnosť zabezpečuje vývoj, výskum, projektovanie, rekonštrukcie, výrobu, montáž a servis ...

činnosť: - výstavba a opravy komunikácií - opravy výtlkov, škár - frézovanie a pokládka živicových povrchov - oprava a výstavba odvodňovacích žľabov - dodávka, montáž vodorovné, zvislé dopravné značenie.

upratovacie služby - kompletné upratovanie kancelárií, administratívnych budov, komerčných plôch. sťahovacie služby kvetinárstvo - predaj kvetov.

služby: - sťahovanie - medzinárodné sťahovanie - baliace služba - vypratanie - upratovacie služby - vnútroštátna a medzinárodná autodoprava - nákladné taxi Autopožičovne: - úžitkové vozidlá

Špecializujeme sa na prepravu SR - Mníchov - ČR pri poskytovaní služieb dbáme na rýchlosť, presnosť, spoľahlivosť, profesionalitu a kvalitu poskytovaného servisu ZMLUVNÉ PARTNERI BOFA Logistics s.r.o. ČSA Cargo / Praha Ural Airlans / Praha Top Trans / ČR Nippon Express / München Logwin Air + Ocean Deutschland Kamino GmbH / ...

Služby, logistika, vnútroštátna, medzinárodná preprava: - železničná preprava - námorné, riečne preprava - skladovanie.

služby: - prenájom garáží - dlhodobé i krátkodobé parkovanie - parkovanie motocyklov Kuriérska služba.

služby: - prenájom luxusných limuzín a minibusov Mercedes Benz s profesionálnym vodičom - autopožičovňa - dodávkové a nákladné autodoprava

autodoprava - vnútroštátna a medzinárodná osobná doprava - osobné preprava minibusy.

FIEGE s.r.o. je súčasťou medzinárodnej rodinnej spoločnosti FIEGE Group, ktorá patrí medzi špičkové európske poskytovateľov logistických systémov. Máme 232 dcérskych spoločností, 11 000 zamestnancov v 17-tich krajinách, 3, 1 milióna m2 skladových a logistických priestorov, obrat skupiny v roku 2012: 1.5 miliárd EUR V Českej republike má ...

služby: - vnútroštátne aj medzinárodné, nákladné vlaková doprava - špedičné a logistické služby.

Železničná triediace technika. Vývoj, výroba, inštalácia, servis: - zariadenie na mechanizáciu, automatizáciu spádovisku - hydraulické brzdy pre spádoviska - elektronické ovládacie prvky.

činnosť: - medzinárodná nákladná doprava, preprava tovaru. Nákup, predaj: - biomasa - drvené plasty.