Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Prenájom: -vysokozdvižné plošiny kĺbové aj teleskopické s hmotnosťou 3, 5-6 ton s pracovnou výškou 5-18m. Autodoprava: -vnútroštátna nákladná AVIA sklápač 3, 5t. Kontajnerová doprava: -použitie a prenájom kontajnerov -odvoz sutí a odpadov. Ďalej firma vykonáva: -výškové práce -nátery fasád a konštrukcií -umývanie fasád a ...

Od roku 2007 pre Vás zaisťujeme sťahovacie služby, vypratávacie práce a autodopravu. Vyjsť zákazníkovi v ústrety a plniť všetky jeho priania pri sťahovaní patrí medzi naše hlavné zásady.

Výrobno-obchodné družstvo Hvožďany sa zaoberá poľnohospodársku produkciu so zameraním na živočíšnu výrobu. Správame kravy, teľatá i plemenné býky. V oblasti rastlinnej výroby sa sústreďujeme na takú produkciu, ktorá zaistí krmivo pre naše zvieratá. Sídlime v obci Hvožďany, okres Příbram. Živočíšna výroba, chov: - dojnice, kravy - jalovice ...

Autodoprava Xanna: - dovoz piesku, štrku, stavebných materiálov.

Služby: - zemné práce minirýpadlom - autodoprava, Multicar M25.

PREDAJ, PÔŽIČOVŇA: -stroje, nástroje, náradie -MAKITA, EXTOL, DEWALT, TONA, BLACK&DECKER, IRWIN, HARBO, BAHCO, ULTRA, KLINGSPOR, DEDRA, MANNESMAN, BOVA -Spojovací materiál FRIULSIDER -Kotle UT: plynové, na tuhé (pevné) palivá -krby, krbové vložky -náradie a remeselnícke potreby. STAVEBNÁ PRÁCA VRÁTANE ZABEZPEČENIA ...

Doprava, distribúcia, skladovanie, expedícia. Distribúciu vykonávame bez obmedzenia objemov: -kusy, kartóny, palety. Po dohode so zákazníkom zaisťujeme tieto služby: -vyloženie kamiónu (aj ručné) -rovnanie na palety -vizuálna a kvantitatívna kontrola -uloženie tovaru do skladu -možnosť uloženia od 1 kartónu až po 3000 m2 -príjem ...

Činnosť: - ťažba kameňa. Výroba: - drvina - štrk - preosievka - záhodový kameň - kameň pre vodné stavby - kameň pre gabióny - okrasné kamene do záhrad Služby: - doprava materiálu.

Služby: - nákladná kontajnerová doprava - zemné a búracie práce - terénne úpravy záhrad, rybníkov, potokov, komunikácií - dovoz/odvoz sypkého a stavebného materiálu - triedenie zeminy - prípojky inžinierskych sietí, bazény, nádrže, základy rodinných domov - sťahovanie.

Služby - logistika - nákladná a kontajnerova autodoprava. Zemné práce, búracie práce a úpravy povrchov - prípojky inžinierskych sietí.

Vnútroštátna aj medzinárodná nákladná doprava

Činnosť: - autobusová doprava: - vnútroštátne, medzinárodné.

Služby: - vnútroštátna, medzinárodná autodoprava - zasielateľstvo - zberové práce pomocou kombajnu.

Autodoprava: -medzinárodná kamiónová doprava -špedícia.

Ponuka nákladné medzinárodné i vnútroštátne autodopravy prevádzkované vozidlami do celkovej hmotnosti 3, 5t. Prostredníctvom našich zmluvných partnerov zaistíme aj celokamiónové prepravy.

Nákladná autodoprava: -vnútroštátne, medzinárodné.

Autodoprava, služby: -medzinárodná, vnútroštátna preprava potravín chladiarenskými/mraziarenskými vozidlami.

železničná stanica - vlaková stanica doprava -osobné -nákladné

Technické služby: -správa mestského cintorína -autodoprava -odvoz fekálií -zemné práce -prenájom, požičiavanie -vysokozdvižná plošina -verejné osvetlenie -posypová služba a obalovne.

Doprava: -osobné -zájazdová -nákladné. Možnosť parkovania. Predaj čipových kariet.