Sťahovanie bytov a firiem je možné realizovať v medzinárodnom aj tuzemskom meradle. Súčasťou sťahovacích služieb je presná kalkulácia ceny, starostlivá organizácie, dostatočné prípravy, bezpečná manipulácia a taktiež rýchla doprava vecí na miesto určenia.

Sťahovanie bytov, kancelárií rodinných domov atď. Ako po SR tak do zahraničia. Mimo európskych štátov leteckej cargo. Nákladná doprava SR i zahraničí.

Ponúkame tieto služby: - komplexné sťahovacie služby - vypratanie - autodoprava - Mercedes 207D plachta, dodávka 1, 5 tony. Sťahovanie: - byty - rodinné domy - firmy a kancelárie po Prahe a celej SR - ťažké bremená a ďalšie. Vypratanie: - priestory - byty - pivnice - pôdy - areály - rekreačné ...

Sťahovacie a výkopové práce. Likvidácia sutiny.

Služby: - sťahovanie bytov - sťahovanie firiem - medzinárodné sťahovanie - drobné sťahovanie - sťahovanie ťažkých bremien - sťahovanie bez dopravy - montáž nábytku - vypratanie a likvidácia.

Autodoprava. Ponúkame kvalitné služby v oblasti vnútroštátnej a medzinárodnej autodopravy. Naše služby zahŕňajú aj expresnú nákladnú prepravu a sťahovanie po SR a celej EÚ. Poskytujeme prepravu nákladov ako pre firmy, tak aj pre súkromné osoby.

Sťahovanie Elektrikárske práce Montáž - kuchyňa vypratanie pozostalostí Drobné murárske práce Vodoinštalačná práca

Služby: -nákladná doprava -nákladné taxi -sťahovanie

Služby: -facility management: -správa budov. -upratovacie, bezpečnostné služby. -autodoprava. -sťahovanie. -skladovacie služby.

Zaoberáme sa sťahovaním bytového i kancelárskeho zariadenia - lokálne, vnútroštátne aj medzinárodné. Sťahovanie kancelárií, firiem, bytov ponúkame vr. balenie, skladovanie. Sme poistení.

Sme profesionálnou multidisciplinárnou firmou so sídlom v Prahe, zaisťujúcou kvalitné štandardizované služby mesta. Efektivita našej práce spočíva predovšetkým v nasadení skúsených ľudí, ktorí dokážu pracovať v tíme a poznajú súčasné aj osvedčené postupy a technológie zo svojho odboru a odborov príbuzných. Nie je pre nás problémom zrealizovať ...

Preprava - zásielky - vnútroštátne a medzinárodné Preprava - tovar - vnútroštátne a medzinárodné Sťahovanie

Služby: - skladovanie - vnútroštátna doprava - medzinárodná doprava - colné služby - sťahovanie.

Nákladná doprava - ľahká, stredná nákladná autodoprava - vnútroštátne - do 1, 4 t a 6 europaliet - vozidlo IVECO nákladné taxi - pristavenie nákladného auta do hodiny kdekoľvek po Prahe a do okolia Sťahovanie, ťažké predmety vykonáva - vypratovacie práce - sťahovanie

Kompletné upratovanie a údržba nehnuteľností (kancelárie, prevádzkové miestnosti, hotely, banky, domy, byty) od umývania okien a nákladov, čistenie kobercov, pranie bielizne až po záhradnícky servis, prevádzka recepcií. Ďalej stráženie budov, inštalatérske a sťahovacie práce.

Záhradnícke práce: - čistenie záhrad a dvorov - vypratanie pivníc a pôd - doprava, sťahovanie, búracie práce.

Naša firma ponúka sťahovanie bytov, kancelárií, trezorov a ťažkých bremien do 20 ton. Špecializácia na sťahovanie pián.

Kompletné sťahovacie služby ČR-EVROPA, ZÁMORIE. Firma je držiteľom ISO 9001:2001 CERTIFIED. Sťahovanie: -kompletné sťahovanie firmy (kancelárske vybavenie, výpočtovej techniky, archívov, dielní, skladov, zapožičanie prepraviek, použitie vysokozdvižnej plošiny).

Komplexné sťahovacie služby pre firmy aj súkromné osoby. Garancia profesionálnych služieb, priaznivých cien a krátkych dodacích lehôt. Sťahovacie práce: -kompletná sťahovacia služba s využitím zodpovedajúcich ochranných obalových materiálov -možnosť využitia služby bez účasti alebo s čiastočnou účasťou ...

Ponúkame bežné upratovanie kancelárií a prevádzok, upratovanie domácností, upratovanie po maliaroch, upratovanie novostavieb, umývanie okien, sťahovanie a vypratanie objektov, prenájom úžitkového vozidla, upratovanie auta, drobné remeselné práce a opravy, odpratávanie snehov, lístia, udržovanie presádzanie kvetov, masáže, venčenie psa, stráženie ...

Doprava a preprava tovaru, skladovanie tovaru s možným následným rozvozom, sťahovanie, požičovňa vozidiel, opravárenská činnosť.

Skladovanie Autodoprava - vnútroštátne - medzinárodná - do 2, 5t - vozidlá FORD TRANZIT Sťahovanie Balenie