Taxislužby ponúka komplexný servis transportných služieb osôb. Odvoz na letisko, z nemocnice alebo z nákupného centra. K dispozícii je ako vnútroštátna, tak aj medzinárodná taxislužba a taktiež aj preprava menších balíkov z jedného miesta na druhé.

Opravy úžitkových a osobných vozidiel: - brzdové systémy, riadenie, spojky, rozvody motorov, výfuky, podvozkové časti a všetky mechanické časti vozidla : - výmena motorových olejov, filtrov a ostatných kvapalín - príprava na technické prehliadky a prevedenie STK a EMISIA - kompletné prehliadky vozidiel - drobné elektrikárske práce - montáž ...

Adalbert Limousine Service Vám ponúka kompletné služby v oblasti prenájmu limuzín s vodičom. Samozrejmosťou je nadštandardný prístup a správanie vodičov k zákazníkom.

Naše služby: - vnútroštátna aj medzinárodná osobná preprava osobnými vozidlami a mikrobusmi - preprava osôb - doprava na letisko - expresná preprava zásielok - autopožičovňa mikrobusov, dodávok, strešných nosičov, autoboxov a nosičov bicyklov.

Služby: - medzinárodná, vnútroštátna osobná doprava - medzinárodná, vnútroštátna autobusová doprava.

Vypratanie bytov Teplice. Taxi služba - osobná doprava.

Kuriérske služby, preprava osôb, záložňa, výkup zlata.

Služby: - mikrobusová doprava - osobná autodoprava - dodávková autodoprava - autopožičovňa.

Osobná preprava vlastným aj požičaným vozidlom.

Veľkoobchod, distribúcia dezinfekčných a čistiacich prostriedkov - prípravky na prevenciu rakoviny a posilnenie imunity organizmu. VIP Transport - preprava osôb aj zásielok.

Služby: - doprava, transfery na a z letiska Praha - individuálna preprava po SR aj do štátov Európskej únie

Služby: -taxislužba - nonstop -taxi České budejovice -nonstop taxi České Budejovice. TAXI-Budějovice s.r.o. je od roku 1992 najväčšia a najstaršia taxislužba v Českých Budějoviciach. Spoľahlivosť a ochota je našou prioritou a preto si môžete byť istí, že v rámci Českých Budějovíc pristavíme požadované vozidlo do 10 minút od Vášho zavolania ...

Predaj: -brikety so skvelou výhrevnosťou -okrasné kamene do záhrad. Služby: -kamiónová doprava -drink''n''drive doprava v Brne.

Nákladná autodoprava: - vnútroštátne, - medzinárodné, - 60 kamiónov. Osobná preprava. Autopožičovňa.

Prenájom - limuzíny MERCEDES BENZ aj s vodičom po Prahe, ČR i Európe Autodoprava - preprava osôb z letiska a na letisko - svadobná a hotelová doprava

Služby: - nákladná autodoprava - zasielateľstvo - skladovanie - autobusová doprava - Drink Taxi