Taxislužby ponúka komplexný servis transportných služieb osôb. Odvoz na letisko, z nemocnice alebo z nákupného centra. K dispozícii je ako vnútroštátna, tak aj medzinárodná taxislužba a taktiež aj preprava menších balíkov z jedného miesta na druhé.

Dovoz v luxusných vozidlách s profesionálnymi vodičmi.

Prevádzkuje koncesovanú dopravu do 3, 5t od kusových zásielok až po paletové náklady. Plánovaná preprava osôb pre firmy aj súkromné účely.

Preprava osobnými mikrobusmi Transporter Caravelle nielen v Ostrave, ale aj po celej ČR a Európe. Osobná preprava na letisko, služobné cesty, na svadbu, firemnú akciu, do obchodu.

Medzinárodná preprava osôb osobnými vozidlami a minibusmi. Stála preprava medzi Českou republikou, Rakúskom, Nemeckom, Slovenskom, Maďarskom.

Taxislužba Nový Jičín. Drink servis, airport.

Dobrý deň ponúkam svoje služby taxi, čo som týka jazdy tak sa prispôsobím vašej nálade, z muzikou a tiež môžem počúvať.. nie som tip taxislužby že som mrzutý nabručený atď chcem aby môj zákazník bol spokojne a bezpečné došiel na dané miesto teším sa na spoločnú BENNYTAXI

taxislužba, prenos menších objektov, prevoz osôb

Preprava osôb a expresné prepravy kusových zásielok osobným autom

Firma Martin Rančák so sídlom v okrese Jičín zaisťuje vnútroštátnu a medzinárodnú dopravu a tiež prepravu osôb. Samozrejmosťou je poistenie nákladu. Naše služby: - preprava osôb (8+1) - vnútroštátna doprava do 3, 5 t - medzinárodná doprava do 3, 5 t - poistenie nákladu. Sídlime v obci Zber č.p. 22 v okrese Jičín.

Autodoprava a autopožičovňa Jan Lukšík ponúka spoľahlivé služby v oblasti dodávkové autodopravy, osobnej dopravy a požičovne osobných vozidiel. Sídlime v obci Žabeň, okres Frýdek-Místek. Autopožičovňa, zapožičanie, prenájom: - osobné automobily. Naše služby, zabezpečíme: - dodávková autodoprava - preprava dodávkovými vozy - kuriérske ...

Bezpečná a rýchla preprava osôb klimatizovanými vozidlami v rámci regiónu, celej SR i do zahraničia. Zmluvné ceny. Drink servis-odvezieme vás aj vaše auto. Rozvoz zásielok-kuriérska služba . Možnosť dlhodobej spolupráce.

služby: -preprava osôb nielen na letisko Viedeň, Praha, Bratislava, Brno, ale aj po celej Európe -vozy vyššej strednej triedy za zmluvné ceny, autodopravu ponúkame nonstop, vodiči hovoria po anglicky -slevy stálym klientom, profesionálny prístup.

Ponúkame: odvoz vozidla - drink taxi, poskytovanie a prenájom profesionálnych vodičov pre vaše vozidlo či s naším vozidlom. Ďalej preprava vozidiel po vlastnej osi, transport áut, krátkodobo aj dlhodobo, SR, aj celá Európa.

Letisko Express je mladá rýchlo sa rozvíjajúca spoločnosť, ktorá poskytuje taxík z pražského letiska (letisko Václava Havla) odkiaľkoľvek - kamkoľvek v Českej republike a EÚ za nízku fixnú cenu. Hlavným cieľom našej spoločnosti je vytvorenie spoľahlivého a bezpečného transferu s nízkou fixnou cenou, vhodnou ako pre turistov, tak aj miestnych ...

Cestná motorová doprava - osobná prevádzkovaná vozidlami určenými na prepravu najviac 9 osôb vrátane vodiča -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poskytovanie služieb osobného charakteru a pre osobnú hygienu -Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť

Výroba a predaj palivového dreva. Doručovateľský servis - kuriérska služba - nákladná doprava do 3, 5 t.

Autodoľava Ponúkame dopravu dodávkami do 3, 5 tony. Naše vozidlá - Citroen Jumper L2H2 (nosnosť 1, 5 t) a 2x Fiat Ducato L2H2 (nosnosť 1, 5 t). Ďalej prepravu osobnými vozidlami Fiat Marea, fiat Brava, VW Sharan. Po dohovore možnosť dopravy aj cez víkendy.

Spoločnosť CityTaxi Olomouc, z.s. funguje od roku 2004 a je najväčšou taxislužba v regióne. Sme profesionáli, pravidelne prechádzame školením vodičov a lekárskymi prehliadkami. Ponúkame moderné vozidlá Škoda Superb, Škoda Octavia, VW Passat, VW Touran a Seat Altea XL. Naše vozidlá sú pravidelne dezinfikované ozónom O3 a raz ročne prechádzajú ...