Taxislužby ponúka komplexný servis transportných služieb osôb. Odvoz na letisko, z nemocnice alebo z nákupného centra. K dispozícii je ako vnútroštátna, tak aj medzinárodná taxislužba a taktiež aj preprava menších balíkov z jedného miesta na druhé.

Medzinárodná a tuzemská osobná doprava: - mikrobusy FORD TRANZIT pre 8-14 osôb - služobné cesty, pre zahraničné návštevy športové oddiely, umelecké skupiny, firemné akcie pri BVV.

Autoservis. Oprava, servis: -automobily. Služby: -ručné umývanie vozidiel, čistenie interiéru. -odťahy vozidiel. Autodoprava do 1500 kg. Preprava osôb (do 8 osôb).

Detektívne a bezpečnostné služby. Osobná doprava. Realitné služby.

Ponuka služieb osobnej dopravy, taxi. Taxi služba.

J&M servis Autoservis, pneuservis. Náhradné diely na autobusy, nákladné vozidlá, návesy a prívesy. Preprava osôb a nákladov. Požičovňa lodí. Motosport.

Taxi, taxi služba, airport taxi, drink and drive, senior taxi, taxi pre deti, osobná preprava, taxi pre miláčikov.

Služby: -nonstop doprava kamkoľvek, 24hodín denne -možnosť prepravy menších zásielok za zmluvné ceny, aj do zahraničia -ceny pri väčších vzdialenostiach dohodou.

Taxislužba, taxi-Břeclavsko, preprava osôb-klimatizované vozidlá Škoda Superb, Octavia v rámci BVV Brno, slávnosti, vínnej pivnice, ubytovanie, letisko Viedeň. Zmluvno-faktúra

Dodávková autodoprava, kuriérne služby, VIP preprava osôb. Moderný vozový park dodávkových vozidiel, ktorý z veľkej časti tvoria moderné a spoľahlivé dodávkové autá značky Mercedes Benz Sprinter.

Taxi služba. Naše hlavné stanovište Mendlovo námestie, Šilingrovo námestie.

Drink taxi, preprava osôb pre Brno a okolie.

Osobná preprava: - autobusy, minibusy, osobnými vozidlami - doprava a preprava osôb tuzemská a zahraničná - organizovanie školských výletov, zájazdov pre deti aj dospelých.

Cestná motorová nákladná autodoprava: -vnútroštátna, tuzemská -medzinárodné, zahraničné -kamiónová, TIR do 24 ton. Osobná doprava: -vnútroštátna -minibus SORB - 27 osôb. Preprava, likvidácia: -nebezpečný odpad, nebezpečného odpadu. Vývoz, čistenie: -septyky, septykov -jímka, nádrže, nádrž. -fekálie, fekálií. Opravy, servis ...

Taxi služba Predaj - krmivá, chovateľské potreby, zvieratá.

Vnútroštátna a medzinárodná preprava osôb. Zaistenie odvozu klientov aj ich vozidiel.

Doprava osôb. Cestná motorová doprava.