VN A NN rozvádzače, trafostanice, servo pohony, napájacie zdroje AC/DC a filtre, to všetko sú prístroje, ktoré nachádzajú uplatnenie v priemyselných oblastiach a vo výrobniach. Ktoré z nich potrebujete práve vy?

Poradenstvo v oblasti energetiky. Enegetické audity podľa zákona 406/2000 Zb. Preukazy energetickej náročnosti budov podľa vyhlášky 148/2007Sb.

Výroba, navíjanie, prevíjanie, pozáručný servis, GO: -elektromotory -čerpadlá -transformátory NN -ručné elektrické náradie -priemyselné elektrospotrebiče -kuchynské spotrebiče. Oprava prevodoviek.

Výroba, montáž a opravy: - skúšobných stanovíšť, el. pohonov, jednoúčelových strojov, elektromotorov, synchrónnych a asynchrónnych generátorov.

Opravy elektrických strojov a prístrojov, riadiacich systémov NS 632, 633, 642, 421, 420, strojov VXR 50, VR 5NC, FGS 50, SPS, SKI, SKIQ, SPL.

Veľkoobchod, maloobhchod, predaj: -návrh a osadzovanie pcb -svietidlá (osvetlenie, svetlá): -vonkajšie, pouličné.

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, ...

Montáže, opravy, revízie a skúšky: - elektrické zariadenia. Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení.

Veľkoobchod, predaj: -elektroinštalačný materiál. Repasa: -riadenie elektriky strojov Výroba: -modulov (sortiment výrobkov pre PLC, CNC systémy) Služby: -servis strojov.

Činnosť: - tvorba projektov automatizačnej techniky, pohonov a elektročastí strojov - spracovanie výkresov

Maloobchod, predaj: - elektrocentrály - elektronické náradie - vodovodné batérie - záhradné potreby

Dodávka kompletných riešení: - stroje pre elektrický a automobilový priemysel - dosky plošných spojov - technologické zariadenia - materiály pre elektrotechniku - meracie systémy - čistenie plošných spojov - zariadenia na prípravu výroby.

Návrh plošných spojov. Vývoj, výroba - prístroje a zariadenia priemyselnej automatizácie - priemyselné elektronické zariadenia

Projekty elektroinštalácií. Montáže elektroinštalácií v priemyselných aj občianskych stavbách. Výroba rozvádzačov NN a MaR. Výroba monitorovacích panelov pre zdravotníctvo. Hromozvody. Revízia elektro. Montáže a opravy technologických zariadení. Počítačové siete.

Oprava, servis: - CNC stroje - priemyselná elektronika

Výroba, predaj: - elektrické teplovzdušné agregáty - plynové teplovzdušné agregáty - teplovzdušné agregáty na vyjazdené oleje - zváracia technika - katrové, okružné a pásové píly. Kovovýroba: - výroba ozdobných svietnikov a stojanov (svietniky, stojany). Požičovňa, požičiavanie: - teplovzdušné agregáty, kúriace agregáty ...

Výroba: - rozvádzače nízkeho napätia pre automatizáciu pohonu Elektroinštalačné práce: - rozvody elektro, domové aj priemyselné Montáž: - garážové vráta - vjazdové brány

Projekcia, montáž, opravy, údržba, revízia: -vyhradené elektrické zariadenie. Výroba: -rozvádzače nízkeho napätia. Výroba, inštalácia, oprava: -elektrické stroje a prístroje. Dodávka, montáž: -elektrické zariadenia -silnoprúdové a slaboprúdové rozvody -transformovne -rozvodne a rozvádzače -umelé osvetlenie -telefóny ...