Medzi komponenty potrebné na inštalácii a zavedenie elektrickej siete radíme zásuvky, vypínače, poistky, chrániče, ističe, výbojky, svorky a ďalšie komponenty. Všetko musí byť vysoko kvalitné a dodané od spoľahlivých výrobcov.

Predaj, montáže a opravy satelitných a televíznych antén, spoločných aj individuálnych, káblových rozvodov. Pozáručný servis akéhokoľvek zariadenia. Meranie signálu a preladenie satelitných prijímačov.

Zákazkový vývoj a výroba elektronických zariadení a prístrojov. Návrhy - systémové riešenie v oblasti elektroniky, elektrické schémy, dosky plošných spojov, konštrukcia zariadení, programové vybavenie, navrhnúť spôsob testovania a diagnostiky, výrobu prototypu.

Elektromontážne práce a inštalácia dátových sietí.

Predaj, montáž, servis: -bezpečnostné dvere -rozvorové zámky -zabezpečovacie mechanizmy -mreže -čalúnenie a renovácia -atypická výroba -elektronické zabezpečenie. Zámočníctvo.

Inteligentný domov - systém diaľkového ovládania, ktorým je možné ovládať celý dom - dotykové panely, jednoduché aplikácie - inteligentné osvetlenie - riadenie klimatizácie

Vývoj, výroba: - priemyselná elektronika Predaj interiérových fotografií a fotoobrazov.

Vývoj a výroba mikroprocesorových systémov.

Výroba systémov: - interkomových - IP audio - výťahové - prístupové. SIM manažment pre GMS Brány. UMTS brány ako náhrada pevných telefónnych liniek s prístupom na internet.

Výroba systémov: - interkomových - IP audio - výťahové - prístupové. SIM manažment pre GMS Brány. UMTS brány ako náhrada pevných telefónnych liniek s prístupom na internet.

Zaoberáme sa predajom kvalitnej elektroniky pre domácnosť. Internetový predaj: -anténne a SAT techhnika -Audio-Video-TV -elektro spotrebiče -IT technológie -svetlá, osvetlenie.

Veľkoobchod, dodávky, predaj: -elektronické súčiastky -elektromateriál -spájkovacia technika -meracie prístroje -online shop.

Internetový predaj, e-shop. Elektronické komponenty, stavebnice. Vývoj a výskum v oblasti elektrotechniky, robotiky, bioniky. Výroba elektroniky na základe Vašich predstáv a dodávka systému formou stavebnice.

Predaj: -priemyselné automatizácie -kamerové systémy -laserové popisovače ad.

Moderné bytové a priemyselné elektroinštalácie. Anténne a satelitné systémy, vrátane rozvodov TKR a STA. Montáž, údržba a revízia bleskozvodov, vrátane ochrany proti prepätiu. Revízia elektrických zariadení, spotrebičov, strojov, prístrojov a ručného náradia. Montáž a revízia systémov požiarnej ochrany HILTI. Návrh, predaj a montáž vnútorného ...

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Predaj - stroje a materiál na výrobu plošných spojov a čipov.

Vývoj elektroniky a elektronických systémov Vývoj, návrh a výroba jednoúčelových storojov Vývoj firmvéru a IP funkcií pre FPGA a DSP Spracovanie obrazu z kamerových systémov.

Lakovníctvo a natieračstvo Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Zámočníctvo, nástrojárstvo -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Výroba strojov a ...

Hi-Rel výroba elektronických zariadení a káblových zväzkov v čistých priestoroch triedy 100.000 určených na realizáciu kozmických a leteckých projektov. Aktivity zabezpečujú cetifikovaní technici s ESA certifikáciou. Zameranie na elektrické merania, testing, kontrolu kvality a finalnej integrácie podľa noriem ESA (Európska Vesmírna Agentúra)

Veľkoobchod elektroinštalačný materiál, telekomunikačná technika, rozvoz aj poštou na dobierku: -telefónne ústredne, prístroje, kancelárska technika PANASONIC, SIEMENS, TESLA, MINOLTA -káblové skrine, rozvody, spojky a závery pre telekomunikácie -inštalačný materiál pre telekomunikácie, t elefonní zásuvky, vidlice, konektory ...

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Projektovanie a konštrukcia elektrických zariadení.

Osadzovanie dosiek plošných spojov SMD montáž TH montáž Výroba elektronických zariadení Spracovaný kovu. Kovovýroba.

Výroba: - elektrické rozvodné zariadenie - elektrické spínacie zariadenie.