Medzi komponenty potrebné na inštalácii a zavedenie elektrickej siete radíme zásuvky, vypínače, poistky, chrániče, ističe, výbojky, svorky a ďalšie komponenty. Všetko musí byť vysoko kvalitné a dodané od spoľahlivých výrobcov.

Dodávka: - výukové systémy pre oblasť elektroniky a elektrotechniky - vybavenie pre elektrotechnické laboratóriá - meracie, testovacie zariadenia na skúšanie elektrických komponentov.

Služby - poskytovateľ technológií v oblasti hlasovej analýzy - prevencia a detekcia podvodov - nástroje na riadenie ľudských zdrojov - profesionálne vyšetrovacie nástroje.

Vývoj, výroba a predaj pohybových a prítomných čidiel, systémov riadenia osvetlenia, BUS aplikácií (DALI, KNX). Inteligentné systémy riadenia a automatizácie budov.

Zaoberáme sa predajom drobnej elektrotechniky, čiernej a bielej techniky a elektroinštalačných materiálov.

Elektrotechnický veľkoobchod, maloobchod: dovoz, tuzemsko. Elektroinštalačný materiál: - elektrické vodiče, káble, vykurovacie káble - žiarovky, žiarivky, výbojky - elektrické batérie, akumulátory.

EPM Elektroprístroj s.r.o. - výrobca a dodávateľ spínacích prístrojov nízkeho napätie: -ministykače -vzduchové a vákuové stýkače -tepelné nadprúdové relé -časové relé -spúšťače motorov -vačkové spínače -regulátory jalového prúdu

kompletné elektroinštalačné práce - inžinierska činnosť - projekčná činnosť - dodávky montážneho materiálu - investičné dodávky

Výhradné zastúpenie pre ČR poľských výrobcov elektroinštalačných materiálov a komponentov pre elektrotechniku.

Zaoberáme sa znížením spotreby elektrických energií

Výroba: - informačné kiosky - samoobslužné terminály.

Činnosť: - lakovanie autodielov - mokrá lakovňa - leštenie Nákup, dovoz, skladovanie: - mechanické a elektromechanické komponenty z celého sveta.

Vývoj a výroba elektroniky pre domáce a priemyselné aplikácie. LG SYSTEM ponúka ucelený a rokmi preverený sortiment elektroniky pre priemyselnú a domácu automatizáciu. Navštívte naše nové webové stránky.

Predaj: napájanie, záložné zdroje UPS, motorgenerátory, jednosmerné napájacie systémy a kogeneračné jednotky.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie pozemkových úprav -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -výroba vápna -vodná technológia -farebná metalurgia

E-shop, internetový obchod: - elektronika - príslušenstvo k pc - slúchadlá a prehrávače - žiarovky - káble a konektory - hračky - hudobné nástroje - náradie - domáce potreby - športové potreby - auto príslušenstvo.

Realizácia, výroba: - informačné, komunikačné a internetové systémy - internetové terminálov.

Kompletné služby na trhu dosiek s plošnými spojmi.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Predaj, e-shop: - elektronika pre modelárov

Výroba, distribúcia - mechatronika, plasty, snímače - elektrické jednotky a pohony.

Vývoj, výroba, dodávka, inštalácia: - riadiacich systémov a ovládacích rozhraní prvkov inteligentných elektroinštalácií - riadiace systémy pre osvetlenie E-shop: - ovládače - prevodníky - stmievače - spínače - zdroje

Vývoj: - elektronické komponenty pre elektromobily