Medzi komponenty potrebné na inštalácii a zavedenie elektrickej siete radíme zásuvky, vypínače, poistky, chrániče, ističe, výbojky, svorky a ďalšie komponenty. Všetko musí byť vysoko kvalitné a dodané od spoľahlivých výrobcov.

Zaoberáme sa problematikou silovej elektroenergetiky a automatizácie technologických procesov v priemysle aj zdravotníckych zariadeniach - energetické riadiace systémy - termovízne meranie - montáž, inštalácia a servis detekcie dymu - kamerové a zabezpečovacie systémy.

Výroba: - elektrónky a iné elektronické súčiastky.

Výroba: - rozvádzače Práce, remeslá: - elektroinštalácia - vodoinštalácia - plynárske Predaj: - vodoinštalačný a kúrenársky materiál

Činnosť: - výroba a kompletizácia súčiastok, modulov a prístrojov v oblasti elektrotechniky av príbuzných odboroch - výroba káblových zväzkov ľubovoľnej veľkosti - výroba káblov osadených konektormi v ľubovoľnej dĺžke av akomkoľvek prevedení - kompletizácia prístrojov. Výroba softvéru pre priemyselnú automatizáciu.

Dodávka, predaj: -samolepiace etikety -snímače čiarového kódu -tlačiarne čiarového kódu

Predaj, e-shop: -darčekový tovar -zážitkové darčeky -elektronika -biolampy -masážne prístroje -alkohol testery -hodinky

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Oprava: -televízory. -spotrebná elektronika. Maloobchod: -elektrosúčiastky.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Systémy jednotného času: -analógové, digitálne, DCF*, -reklamné hodiny a panely, -športová časomiera, -kostolné, vežové a fasádne hodiny, -školské zvonenie, -školský rozhlas, -dochádzkové-evidenčné systémy, -kostolné zvonenie, bitie a odbíjanie, -elektrické pohony zvonov.

Predaj a montáž inteligentnej inštalácie a programovania systému LOXONE.