Elektronická zabezpečovacia signalizácia EZS, uzavreté kamerové okruhy, elektronická požiarna signalizácia, systémy na ochranu a kontrolu vstupu do objektu - to sú zariadenia, ktoré pomôžu ochrániť váš majetok pred nežiaducim vstupom a iným nebezpečenstvom

Výroba, práca, remeslo: - elektroinštalácia, elektrikár - priemyselné a bytové elektroinštalácie vrátane bleskozvodu - dodávky elektroinštalačného materiálu a svietidiel - bleskozvody - opravy elektrických spotrebičov - požiarne a bezpečnostné systémy.

Výroba, montáž: - plošné spoje a komponenty pre elektrotechniku. - návrh prototypov plošných spojov na AL pre LED. - prototypy PCB na AL. Zabezpečenie osôb a majetku. Montáž: - kamery, alarmy, bezpečnostné osvetlenie LED - komunikačná technika.

Zákazkový vývoj a výroba HW a SW v oblastiach automatizácie, merania, riadenia, regulácie a spracovania dát. Vývoj a výroba elektronických systémov pre inteligentné domy a ovládanie hlasom.

Dodávka, montáž, inštalácia: -silnoprúdové a slaboprúdové rozvody -prístupové systémy: -kontrola prístupu, dochádzky, stravovanie -zabezpečenie proti vlámaniu - EZS -požiarna signalizácia - EPS -video technika: -kamerové a monitorovacie systémy, domáce videotelefóny -ozvučovacie systémy.

Dodávka, montáž, revízia, servis, oprava: - elektro - elektromontáže, elektromontážne práce - elektrorevízia - elektronické zabezpečovacie systémy (EZS), alarmy - anténne systémy, antény - meranie a regulácia, MaR. Remeslo: - elektrikár. Elektroinštalačné práce.

Služby: -fotovoltaické elektrárne -vykonávanie návrhov a realizácia systémov -elektromontáže, silnoprúdové inštalácie -hromozvody -revízia elektrických zariadení.