Zrkadlovky, kompaktné alebo obyčajné analógové fotoaparáty sú neodmysliteľnou výbavou fotografa. Nezabudnite ani na príslušenstvo. Zoom objektívy alebo objektívy s pevným ohniskom, clony, svietiaca technika dokáže urobiť vašu tvorbu oveľa kvalitnejšou.

Predaj - účtovný softvér - výpočtová technika - mobilné telefóny - digitálne fotoaparáty - repasované náplne do tlačiarní. Služby - vývoj a údržba softvéru - správa sietí.

-Fotografické služby -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

IBM Business Partner a IBM Service Provider HP Preferred Partner CISCO Select Certified Partner VMware Enterprise Partner Predaj a servis výpočtovej a kancelárskej techniky (servery, storage, počítače, notebooky, netbooky, tlačiarne, skenery, faxy, kopírky, LCD, softvér ...). Predaj spotrebnej elektroniky (digitálne fotoaparáty, ...

Fotografovanie Predaj - fotoprístroje.

Maloobchod, predaj, servis, oprava, montáž: - elektronika, televízory, videá, audio veže, DVD - satelitná technika, reprosústavy - digitálne fotoaparáty, videokamery - mobilné telefóny - počítače, PC, notebooky - zabezpečovacie zariadenia, kamerové systémy. Sídlo firmy: - Opavská 564, Fulnek.

Maloobchod, predaj, servis, opravy: -kancelárska technika: -písacie stroje -tlačiarne -multifunkčné zariadenie. Predaj, renovácia: -tonery -Atramentové náplne a kazety. Internetový obchod, eshop, predaj: -výpočtová technika: -hardvér, softvér -fotoaparáty, kamery -telefóny, faxy.

Lucie Marková požičiava na rôzne oslavy a svadby Instax, predáva albumy a rámčeky na fotografie Instax, štipce a rôzne ceduľky do svadobného fotokútiku.

Skladovanie Reklamné a marketingové služby Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Opracovanie kovu jednoduchým spôsobom Prípravné práce na realizáciu stavby Zprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Zprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Zprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Dokončovacie stavebné práce pri realizácii ...

Spoločnosť D.V.F. s. r.o. má na svojom e-shope v sortimente: - fotoaparáty - digitálne zrkadlovky - objektívy, statívy - pamäťové karty - foto príslušenstvo.

Spoločnosť PRINT-SERVIS s.r.o. so sídlom v Turnove sa už od roku 1990 zaoberá spracovaním a výrobou fotografií a foto reportážami. Ďalej ponúkame aj kopírovacie služby, predaj fotografického príslušenstva a ďalšie doplnkové služby. Naša spoločnosť disponuje kompletným digitálnym zázemím. Fotografické aj grafické zákazky spracovávame na minilabe ...

Pepo CZ, s.r.o. poskytuje technických poradcov v oblasti stavebníctva a architektúry: -Reklamná činnosť a marketing -Veľkoobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom

Predaj, požičovňa, bazár, e-shop a servis: - podvodných puzdier pre fotoaparáty, mobily a videokamery - ďalšie fotopríslušenstva: podvodné blesky, svetlá, predsádkové objektívy, základne a ramená, filtre, vodotesné kufre a brašne, ... - kurzy potápania Potápačské a suchozemské expedície do celého sveta: - potápačská expedičné loď SEA ...

Galaxia PIX je jeden z hlavných aktérov v oblasti obchodovania po internete v Európe, ktorý sa počas 10 rokov stal veľmi dôležitým médiom.

E-shop, e-shop: - špecialista na elektro - kvalitné domáce spotrebiče - fotoaparáty - počítače - domácnosť - záhrada, dielňa - šport......

M-BYT design, s.r.o. prevádzkuje na svojom eshope predaj nábytku a dekorácií.

Veľkoobchod: - digitálne kamery - digitálne diktafóny.

predaj: -mobilné telefóny a príslušenstvo -tablety a MID Navigácia -Digitálne foto -studiová fototechnika -Športové optika -paměťové karty -USB disky -stolní telefóny -PC doplnky ai.

-Výroba a hutnícke spracovanie železa a ocele -Výroba a hutnícke spracovanie neželezných kovov a ich zliatin -Veľkoobchod -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Špecializované stavebné činnosti

Maloobchod, predaj, e-shop, internetový obchod: - televízory - videorekordéry - videokamery - domáce kiná - DVD - práčky - fotoaparáty.

predaj: - spotrebná elektronika - domáce elektrospotrebiče - fotoaparáty - fotografické potreby. služby: - spracovanie fotografií - fotokopírovanie. Servis, oprava: - spotrebná elektronika. montáž: - televízne a satelitné antény s dodaním materiálu.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj doplnkového vybavenia pre fotografov pre Českú a Slovenskú republiku. Nakúpite u nás výrobky značiek ProMediaGear ® a Leofoto ® - robustné a stabilné statívy, stavebnicový systém príslušenstva, systémy na fotenie wildlife.

Maloobchod, predaj: - domáce spotrebiče, elektrospotrebiče - elektronika.

Maloobchod, predaj: - domáce spotrebiče, elektrospotrebiče - elektronika - televízory (TV), DVD - foto, video, audio - počítače, príslušenstvo - navigácia GPS.