Zrkadlovky, kompaktné alebo obyčajné analógové fotoaparáty sú neodmysliteľnou výbavou fotografa. Nezabudnite ani na príslušenstvo. Zoom objektívy alebo objektívy s pevným ohniskom, clony, svietiaca technika dokáže urobiť vašu tvorbu oveľa kvalitnejšou.

-Fotografické služby -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

IBM Business Partner a IBM Service Provider HP Preferred Partner CISCO Select Certified Partner VMware Enterprise Partner Predaj a servis výpočtovej a kancelárskej techniky (servery, storage, počítače, notebooky, netbooky, tlačiarne, skenery, faxy, kopírky, LCD, softvér ...). Predaj spotrebnej elektroniky (digitálne fotoaparáty, ...

Predaj telekomunikačná technika, fotoaparáty Nikon, počítačové zostavy Znojemsko, Moravský Krumlov, Moravské Budejovice: -mobilné telefóny -faxové zariadenia -batérie -foto, kino, optika, digitálne fotoaparáty -PC, počítače (kompletné zostavy). Oprava, servis: -mobilné telefóny. -Obalová technika, predaj kartónových obalov, krabíc a ...

Fotografovanie Predaj - fotoprístroje.

Maloobchod, predaj, servis, oprava, montáž: - elektronika, televízory, videá, audio veže, DVD - satelitná technika, reprosústavy - digitálne fotoaparáty, videokamery - mobilné telefóny - počítače, PC, notebooky - zabezpečovacie zariadenia, kamerové systémy. Sídlo firmy: - Opavská 564, Fulnek.

Maloobchod, predaj, servis, opravy: -kancelárska technika: -písacie stroje -tlačiarne -multifunkčné zariadenie. Predaj, renovácia: -tonery -Atramentové náplne a kazety. Internetový obchod, eshop, predaj: -výpočtová technika: -hardvér, softvér -fotoaparáty, kamery -telefóny, faxy.

Lucie Marková požičiava na rôzne oslavy a svadby Instax, predáva albumy a rámčeky na fotografie Instax, štipce a rôzne ceduľky do svadobného fotokútiku.

Spoločnosť D.V.F. s. r.o. má na svojom e-shope v sortimente: - fotoaparáty - digitálne zrkadlovky - objektívy, statívy - pamäťové karty - foto príslušenstvo.

Spoločnosť PRINT-SERVIS s.r.o. so sídlom v Turnove sa už od roku 1990 zaoberá spracovaním a výrobou fotografií a foto reportážami. Ďalej ponúkame aj kopírovacie služby, predaj fotografického príslušenstva a ďalšie doplnkové služby. Naša spoločnosť disponuje kompletným digitálnym zázemím. Fotografické aj grafické zákazky spracovávame na minilabe ...

Pepo CZ, s.r.o. poskytuje technických poradcov v oblasti stavebníctva a architektúry: -Reklamná činnosť a marketing -Veľkoobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom

Predaj, požičovňa, bazár, e-shop a servis: - podvodných puzdier pre fotoaparáty, mobily a videokamery - ďalšie fotopríslušenstva: podvodné blesky, svetlá, predsádkové objektívy, základne a ramená, filtre, vodotesné kufre a brašne, ... - kurzy potápania Potápačské a suchozemské expedície do celého sveta: - potápačská expedičné loď SEA ...

Galaxia PIX je jeden z hlavných aktérov v oblasti obchodovania po internete v Európe, ktorý sa počas 10 rokov stal veľmi dôležitým médiom.

E-shop, e-shop: - špecialista na elektro - kvalitné domáce spotrebiče - fotoaparáty - počítače - domácnosť - záhrada, dielňa - šport......

M-BYT design, s.r.o. prevádzkuje na svojom eshope predaj nábytku a dekorácií.

Veľkoobchod: - digitálne kamery - digitálne diktafóny.

predaj: -mobilné telefóny a príslušenstvo -tablety a MID Navigácia -Digitálne foto -studiová fototechnika -Športové optika -paměťové karty -USB disky -stolní telefóny -PC doplnky ai.

-Výroba a hutnícke spracovanie železa a ocele -Výroba a hutnícke spracovanie neželezných kovov a ich zliatin -Veľkoobchod -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Špecializované stavebné činnosti

Maloobchod, predaj, e-shop, internetový obchod: - televízory - videorekordéry - videokamery - domáce kiná - DVD - práčky - fotoaparáty.

predaj: - spotrebná elektronika - domáce elektrospotrebiče - fotoaparáty - fotografické potreby. služby: - spracovanie fotografií - fotokopírovanie. Servis, oprava: - spotrebná elektronika. montáž: - televízne a satelitné antény s dodaním materiálu.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj doplnkového vybavenia pre fotografov pre Českú a Slovenskú republiku. Nakúpite u nás výrobky značiek ProMediaGear ® a Leofoto ® - robustné a stabilné statívy, stavebnicový systém príslušenstva, systémy na fotenie wildlife.

Maloobchod, predaj: - domáce spotrebiče, elektrospotrebiče - elektronika.

Maloobchod, predaj: - domáce spotrebiče, elektrospotrebiče - elektronika - televízory (TV), DVD - foto, video, audio - počítače, príslušenstvo - navigácia GPS.

Predaj: - domáce elektrospotrebiče - elektronika - kuchynské spotrebiče - notebooky - tlačiarne - chladničky, mrazničky - sporáky, rúry - televízia - vysávače - rýchlovarné kanvice.