Chytré, tlačidlové, odolné, skladacie a seniorské mobilné telefóny patria k životu každého. Neváhajte si zaobstarať nový mobilný telefón alebo existujúci vylepšite príslušenstvom, ako môže byť tvrdené sklo, fólie na displej, obal, puzdro alebo slúchadlá.

Výroba spotrebnej elektroniky, domácich spotrebičov, mobilných telefónov, IT produktov a klimatizačných jednotiek. Výroba a predaj: - spotrebná elektronika (LCD/LED/plazmová TV, televízory s 3D technológiou LG CINEMA 3D, domáce kiná, Blu-ray prehrávače, audio/video) - mobilná komunikácia (chytré telefóny z rodiny Optimus - Optimus Black, ...

Opravy a modernizácia počítačov, notebookov, mobilných telefónov - odstránenie vírusov - inštalácia a nastavenie programov - čistenie. Opravy, servis - domáce spotrebiče - práčky, umývačky, chladničky.

Do Českej republiky dovážame čínske chytré telefóny od zavedeného výrobcu ZOPO. Na všetky ponúkané produkty dávame dva roky záruku a servis či reklamácie vybavujeme na území SR.

Najväčší svetový priamy predajca služieb v oblasti telekomunikačnej techniky. Služby ACN v oblasti digitálnych telefónov a videotelefón. Pevné telefónne linky (Predvoľba nosiča a prenájom linky). Mobilné telefóny. Energia.

Predaj, distribúcia, e-shop, výhradné zastúpenie značky Aprolink - puzdrá na mobilné telefóny.

Záručný a nezáručný servis Apple iMac, Macbook, iPad, iPhone - expresné opravy mobilných telefónov, tabletov a notebookov.

Servis počítačov a mobilných telefónov značky Apple. Hardwarové aj softwarové opravy, záchrana poliatych zariadení Apple.

Bazár - mobilné telefóny NOKIA, SAMSUNG, SONY ERICSOON - autorádiá SONY, PIONEER, KENWOOD - televízia - video - digitálne fotoaparáty

Predaj, servis - mobilné telefóny - PC príslušenstvo - drobné elektro.

Autorizovaný distribútor a dovozca príslušenstva pre produkty Apple, Samsung, LG, HTC, Sony. Kancelárie Slušovice, sklad: Ingredi Europa s.r.o. Družstevné 651 763 15 Slušovice

E-shop - mobilné telefóny - tablety - pamäťové médiá - hodinky.

Oprava, servis, e-shop: - výrobky značky Apple Služby: - Apple kurzy

Veľkoobchod, e-shop: - mobilné telefóny - tablety - príslušenstvo

Oprava, servis: - herná konzola - počítače, nooteboky - televízory - mobilné telefóny, fotoaparáty - GPS navigácia

E-shop - batérie do mobilných telefónov - batérie do fotoaparátov, notebookov - autodoplnky. Odberné miesto Vostrovská 43, Praha 6

E-shop - výpočtová a kancelárska technika - spotrebná elektronika - notebook, tablety - mobilné telefóny - detské hračky.

Veľkoobchod, predaj, e-shop - mobilné telefóny - tablety - kamery - múdre hodinky - laserové tlačiarne.

Veľkoobchod: - mobilné telefóny

Internetový obchod, e-shop: - mobilné telefóny - tablety - fotoaparáty

E-shop - LED žiarovky, LED pásky - mobilné telefóny - napájacie zdroje, wifi router.

Bazár a záložňa. Vykonávame výkup a predaj použitých vecí, šperkov, elektroniky, mobilných telefónov, športových potrieb, náradia, starožitností atď.

Predaj a servis výpočtovej techniky a ďalšie elektroniky.

Server www.cojevakci.cz je server, kde nájdete informácie o tovare, ktorý je ponúkaný v zľave alebo je uvádzaný na trh ako novinka.