Predaj a servis výpočtovej techniky, počítačov a príslušenstva do domácností a kancelárií ponúka výkonné pracovné a herné zostavy, nenáročné domáce počítače a doplnky ako klávesnica, myš, reproduktory, tlačiarne, webkamery, sieťové prvky a ďalšie produkty.

Predaj - počítačová technika, spotrebný materiál. Servis - PC, notebooky, tlačiarne, správa, softvér. Správa dátovej siete.

Špecializovaný internetový obchod s výpočtovou technikou: -počítače, notebooky -ACER, HP, LENOVO, ASUS, SONY, TOSHIBA ai. -LCD monitory, tlačiarne, skenery (scanery) -reproduktory -PC komponenty a periférie vo viac ako 15.000 položkách -softvér -prehľadný výber tovaru -online stav skladu -dodanie v rámci celej SR -e-shop.

Služba škole: -zásobovanie škôl školskými pomôckami. Predaj: -školské pomôcky a tovar -papier, písacie potreby -športové potreby -nábytok -čistiace prostriedky -učebnica. Ďalšie služby: -správa počítačových sietí, siete -požičiavanie stroja na brúsenie parkiet a umývanie linolea -predaj ISIC karty-Brno -predaj programy Microsoft ...

Maloobchod, predaj: -počítače -výpočtová technika -e-shop.

Komplexné služby v oblasti predaja a servisu výpočtovej a kancelárskej techniky hot line. Predaj, inštalácia, prevádzka: -počítačové siete -výpočtová a kancelárska technika -príslušenstvo, komponenty a spotrebný materiál. Služby: -konzultácia, inštalácia -oživenie a správa systému -záručný aj pozáručný servis, oprava celého nášho ...

Predaj - výpočtová technika Výroba www stránok Inštalácia a údržba - operačné systémy WINDOWS 7, WINDOWS SERVER 2008 R2 Správa sietí.

Dodávka, obchod, predaj, servis aj pozáručné: -osobné počítače (PC), notebooky -servery -dodávky komponentov pre počítače -tlačiarne Služby: -tvorba www stránok -správa počítačových sietí, outsoursing.

Projekcia, realizácia, predaj, prevádzka, opravy počítačové siete a počítače: -budovanie sietí, siete LAN aj WAN -kabeláže -počítače PC FUJITSU -tlačiareň, tlačiarne -hardware -softvér -e-shop -CITRIX -Tenký klient -kompletný servis IT.

Servis, predaj výpočtovej techniky: -počítače -notebooky -mobilné telefóny -digitálne fotoaparáty Servis: -počítače -návrh a inštalácia sietí.

Servis a predaj IT Dátové služby Inžinierske služby Vývoj softvér

Profesionálne obojstranné multiodborové prekladové slovníky pre Windows.

Predaj a distribúcia: -kancelárske potreby a stroje -xero papiere, kalendáre a diáre, tlačivá -štúdio grafických papierov, grafické papiere firmy Grafilit a našej vlastnej ponuky (vhodné pre tlačiarne, reklamné agentúry, copycentrá, domáce a kancelárske tlačiarne, výtvarníky, školy) -kancelárske a školské potreby -kancelárske stroje, ...

Komplexný záručný aj pozáručný servis výpočtovej techniky.

Poskytovanie školení, workshopov a konzultačných služieb. Záručný a pozáručný servis serverov, počítačov, notebookov značiek IBM a Lenovo.

PC služby, sieťové služby, predaj PC

Veľkoochod, maloobchod, predaj: -výpočtová technika -príslušenstvo.

Poradenstvo v oblasti softvéru a hardvéru. Predaj jednosmerných motorov, lineárnych aktuátorov a solenoidov

Servis, oprava, inštalácia a údržba výpočtovej techniky. Poradenstvo. KOMPLETNÝ REINSTAL -riešenie problémov s Windows -urýchlenie počítača -predĺženie životnosti PC -optimálne nastavenie systému na mieru používateľa -absolútne odvírovanie počítača -služba až do domu -úspora času, peňazí aj starostí. TÁTO SLUŽBA ...

Autorizovaný predaj, servis: -programy KALKUL: -ekonomický softvér -účtovníctvo (jednoduché, podvojné) -ekonomické, účtovné programy -mzdy, mzdové programy -sklady, skladové programy. Inštalácia programov KALKUL.

Predaj, maloobchod: -kancelárske stroje -počítače, PC.

Predaj: -počítače, komponenty a príslušenstvo -monitory -tlačiarne -skenery, modemy -inštalácia sieťových prvkov -hardvéru a softvéru vrátane konfigurácie -údržba, servis -telekomunikačná technika -mobilné telefóny -kancelárska technika -spotrebný materiál -dátové médiá -pásky, atramenty, tonery -recyklácia -odborná ...

Maloobchod, predaj, oprava, servis: - výpočtová technika - počítače - notebooky.

Predaj produktov Epson ako sú tlačiarne, projektory, skenery a spotrebný materiál.

Návrhy, inštaláciu a správu sietí i zálohovanie dát. Predaj výpočtovej a kancelárskej techniky.

Starostlivosť o výpočtovú techniku, telekomunikačnú techniku a pripojenie k internetu. Servis hardvéru PC a serverov, inštaláciu a konfiguráciu programového vybavenia, výstavbu počítačových sietí ako metalických tak bezdrôtových.