Predaj a servis výpočtovej techniky, počítačov a príslušenstva do domácností a kancelárií ponúka výkonné pracovné a herné zostavy, nenáročné domáce počítače a doplnky ako klávesnica, myš, reproduktory, tlačiarne, webkamery, sieťové prvky a ďalšie produkty.

Poradenstvo Fondy EÚ Strategické riadenie Organizačné konanie Riadenie ľudských zdrojov Finančné riadenie Riadenie kvality. Vzdelávanie pre verejnú správu. Aktívna politika zamestnanosti. Projektová kancelária.

Internetový obchodný dom. Predaj: -značkové výrobky cez Internet. Výdajné miesto HDS Brno: -Bidláky 20 639 00 Brno tel.: 577 055 721 (len pre informácie ohľadom výdaja tovaru na HDS Brno) email: mediahall@doprava-domu.cz prevádzková doba: pondelok - piatok 9:00 - 18:00.

Obchodno-sprostredkovateľská činnosť, zastúpenie, výhradný distribútor, dodávateľ, servis, oprava: -BARCO - výrobca veľkoplošných projektorov, farebne kalibrovateľných monitorov, dispečerských monitorov a grafických generátorov, štúdiových monitorov a monitorov spĺňajúcich najnáročnejšie vojenské normy ...

RICOH Czech Republic je oficiálnym distribútorom značky RICOH v Českej republike. Predaj, prenájom, lízing, oprava, servis, pozáručný servis, záručné zmluvy, servisné zmluvy, projekty: - multifunkčné stroje RICOH: všetky možnosti kombinácií - skener, tlačiareň, fax, kopírka - kopírky RICOH: ideálne využitie pri robení ...

Predaj, distribúcia, servis, oprava: - počítače, PC - výpočtová technika - inštalácia softvéru - správa sietí

Obchod, predaj, servis, správa sietí, poradenstvo, dodávky na kľúč: -kancelárska a telekomunikačná technika -telefónne ústredne PANASONIC -kopírovacie stroje, kopírky, reprografie MINOLTA -tlačiarne k PC** mnohých značiek -scanery UMAX -počítače, PC TRILINE -počítačové siete, štruktúrovaná kabeláž.

Predaj: -spotrebná elektronika -výpočtová technika -elektrospotrebiče -mobilné telefóny -televízory, príslušenstvo, náhradné diely, diaľkové ovládače -videoorekordéry, videokamery, videokazety, káble -hifi, cd, rádiomagnetofóny, osobné prístroje -batérie, žiarovky, elektroinštalačný materiál -UPC direct, predaj satelitnej a ...

Veľkoobchod so spotrebným materiálom pre kopírovacie stroje, telefaxy a tlačiarne: -distribútor spotrebného materiál pre kancelársku techniku -originálny a neoriginálny spotrebný materiál -tonery, cartridge, ND pre kopírovacie stroje, faxy a tlačiarne všetkých dostupných značiek.

Maloobchod, predaj: -špecializovaná sieť predajní so širokým sortimentom elektro v Čechách aj na Slovensku. Ponuka: -domáce elektrospotrebiče voľne stojace aj vstavané, žehličky, varné kanvice, hriankovače, kávovary, mixéry, kuchynské roboty, vysávače, spotrebná elektronika, televízia, LED TV, plazmy, LCD, fotoaparáty, videokamery, DVD ...

PREDAJ A INŠTALÁCIA: - výpočtovej techniky a počítačov - notebookov - tlačiarní - monitorov - kopírok - faxov. Zastúpenie IBM, PANASONIC, MINOLTA, CANON, INTEL, HP Renovácia atramentovej a tonerovej cartridge Vykonávame pripojenie k internetu a výrobu a správu internetovej stránky.

Prevod VHS, prevádzame nielen kazety VHS, ale aj VHS-C, Mini DV, Digi 8, Hi 8.

Predaj výpočtovej techniky. Poradenstvo v oblasti výpočtovej techniky a IT.

Počítačová technika, počítače, PC: - stavba, servis, čistenie mechanické aj softvérové, záchrana dát, zálohy dát, siete, WiFi, audiosystémy, ladenie TV SAT a settopboxov.

Ponuka založenia spoločnosti s ručením obmedzeným na mieru.

Služby v oblastiach programovania a vývoja aplikácií, tvorby webových stránok, webhostingu, marketingu, správy sietí, predaja a servisu hardvéru a softvéru.

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Predaj a servis: -výpočtovej techniky -dodávky informačných technológií -ponuka riešenia informačných i komunikačných systémov.

Playstation. šetky hry (podľa parametrov) Adventúry Akčné adventúry Akčné historické/fantasy Akčné hry, kde vidíte postavu Arénové bojovky Hardvér Hry v štýle GTA Komiksoví hrdinovia v hrách Letecké a iné.

Internetový obchod, e-shop, e-shop: - hodinky - mobilné telefóny - notebooky, príslušenstvo - tablety - navigácia - digitálne foto. Značkový autorizovaný servis Nokia Care Point

Predaj a inštalácia počítačov, softvér a pripojenie na internet. Servis a správa počítačových sietí.

Monitory Konektory Joysticky Riadiace jednotky Laserové diaľkomery Tablet PC a notebooky Meteostanica

Opravy v domácnosti a kancelárii - montáž nábytku, zapojenie svietidiel, zapojenie a nastavenie domácej elektroniky, oprava a čistenie PC. Pokládka zámkovej dlažby, stavebné práce či úpravy záhrad. Aj zákazku väčšieho rozsahu.

Maloobchod, predaj, zásielková služba, internetový obchod: -hry pre počítače -výukové programy, encyklopédie a multimédiá pre deti i dospelých -hry a hardvér pre konzoly Playstation, Nintendo -joysticky, volanty a ďalšie herné doplnky SONY, Logitech, Logic 3, Saitek -počítače a jednotlivé komponenty pre PC. Ďalšia ...

Maloobchod: -originálne a vhodné darčeky pre deti -elektronické stavebnice a hlavolamy -hry pre Xbox 360, Playstation, PC a ďalšie herné platformy.