Predaj a servis výpočtovej techniky, počítačov a príslušenstva do domácností a kancelárií ponúka výkonné pracovné a herné zostavy, nenáročné domáce počítače a doplnky ako klávesnica, myš, reproduktory, tlačiarne, webkamery, sieťové prvky a ďalšie produkty.

Oprava, servis: - výpočtová a kancelárska technika - spotrebná elektronika - TV - satelitné prijímače - audio technika - kamery - mikrovlnej rúry

služby: - implementácia a konzultácie ekonomických systémov - návrh, realizácia a servis počítačových sietí - IT poradenstvo a IT bezpečnosť - dodávky HW a SW - softvérový audit.

Internetový obchod, e-shop: - mobilné telefóny - tablety - notebooky.

Predaj, prenájom, oprava, servis, montáž: - projekčné, prezentačné, kancelárska a výpočtová technika - kopírky, tlačiarne, multifunkčné zariadenia, skartovače - datavideoprojektory, dia projektory - notebooky.

služby: - programovanie databázových aplikácií na zákazku a programovanie komunikáciou medzi informačnými systémami pre stredné a veľké firmy. predaj: - hardware

Obchody24.cz, e-shop: - domáce elektrospotrebiče - elektronika, audio - televízia - počítače - telefóny - fotoaparáty

služby - servis výpočtovej techniky - opravy PC a notebookov.

Maloobchod, predaj: - výpočtová a kancelárska technika - počítače, notebooky - monitory - príslušenstvo - hardware, software. Prevádzka internetové obchody s výpočtovou technikou.

GSM-Market.cz Predaj, e-shop - mobilné telefóny - tablety - notebooky - počítače - elektrospotrebiče.

Oprava, servis: - stolové počítače, notebooky, netbooky - PC servis.

Spoločnosť OASA COMPUTERS s.r.o. sa špecializuje na ochranu informácií, bezpečnosť IT infraštruktúry a hmotného majetku. Tiež sa zaoberáme predajom, servisom a opravou výpočtovej techniky v Ostrave. Vyberať si môžete zo širokej škály digitálnej techniky, počítačov, tlačiarní, notebookov a softvérov. Zaisťujeme školenia a poradenskú činnosť. ...

Výroba - priemyselná PC technika - špeciálne IT systémy.

Oprava, servis: - notebooky Služby: - záchrana a obnova dát

Predaj, maloobchod: - počítače, PC, notebooky, netbooky - kancelárska technika - tlačiarne, kopírky, faxy. Služby: - počítačové siete na kľúč - celkový návrh a projekt systému a jeho funkčná optimalizácia.

Firma J&J Comp sa špecializuje na servis počítačov a notebookov do 24 hodín. Medzi ďalšie služby patria: - predaj IT sortimentu - tlač a kopírovanie súborov a fotografií - návrh, poskladanie a spustenie počítačových zostáv - inštalácia bezpečnostných kamier - plnenie tlačiarní - na základe skúseností radi poradíme s výberom notebooku, ...

Predaj, opravu aj servis: - kancelárska a výpočtová technika, notebooky, siete LAN a WiFi, - kopírky, faxy, tlačiarne, scannery všetkých značiek, písacie stroje aj mechanické, - mobilné telefóny a príslušenstvo, - antivírusový program ESET, - spotrebný materiál pre tlačiarne a kopírky. Renovácia a kompatibilný spotrebný ...

Návrh, realizácia, montáž: - bezpečnostné systémy - kamery - elektronické zabezpečovacie systémy.

Predaj: - domáce elektrospotrebiče - elektronika - kuchynské spotrebiče - notebooky - tlačiarne - chladničky, mrazníčky - sporáky, rúry - televízia - vysávače - rýchlovarné kanvice.

Predaj a servis: -výpočtovej techniky -dodávky informačných technológií -ponuka riešenia informačných i komunikačných systémov.

Maloobchod, predaj, zásielková služba, internetový obchod: -počítačové hry: -adventúry -akčná -logické -simulátory -stratégia -športové a ďalšie -výukové programy, encyklopédia -multimedia.

Sme Váš sprievodca elektronikou. Internetový predaj počítačov, tabletov, notebookov, mobilných telefónov. V ponuke ďalej máme projektory, tlačiarne, audio príslušenstvo, slúchadlá, mikrofóny, sety klávesníc a ďalšie.

Pobočka. Oprava, servis: - počítače - monitory - tlačiarne - scannery.