Predaj a servis výpočtovej techniky, počítačov a príslušenstva do domácností a kancelárií ponúka výkonné pracovné a herné zostavy, nenáročné domáce počítače a doplnky ako klávesnica, myš, reproduktory, tlačiarne, webkamery, sieťové prvky a ďalšie produkty.

Predaj: - hardvér. Servis: - hardvér. Poskytovanie: - pripojenie na internet. Realizácia: - dátové siete.

-Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie ...

Tvorba web stránok, servis PC a IT u Vás doma, Olomouc a okolie. Inštalácia počítača, odvírovanie PC, tvorba domácich sietí.

Správa: - informačné systémy - správa, poradenstvo pri výbere, implementácia - počítačové siete - správa, realizácia - servery - správa fyzických aj virtuálnych Windows aj Linux - databáza MSSQL, MySQL, PostgreSQL, Firebird Predaj: - výpočtová technika, servery, notebooky, desktopy, príslušenstvo, sieťové komponenty - výkonné cloudové ...

Maloobchod, predaj, servis: - výpočtová technika - odvírenie pc - správa sietí - grafické korekcie prác - tvorba úprava internetových stránok.

Firma EDUKA CONSULT s.r.o. vykonáva účtovné práce, v ktorých sa zameriava na daňové a účtovné poradenstvo. Daňové a účtovné poradenstvo: - spracovanie miezd a mzdovej agendy - spracovanie všetkých druhov daňových priznaní - vedenie účtovníctva - vedenie jednoduchého a podvojného účtovníctva - prevod jednoduchého účtovníctva na podvojné - ...

Predaj: - informačné technológie - výpočtová a kancelárska technika - HP business partner - servis SW, HW - CAD - softvér pre digitálne a analógové tachografy - AUTOTACHO. Predaj, servis a prenájom automatov cigariet.

Servis, opravy: - Mobilné telefóny, navigácie, notebooky a tablety HTC, Apple iPhone, Apple iPad, Samsung, Navigon, TomTom a ďalšie. SW opravy, záchrana dát. Predaj, e-shop: - mobilné telefóny - navigácia - tablety - náhradné diely, doplnky a príslušenstvo.

E-shop: - repasované počítače a výpočtová technika.

Oprava a servis notebookov, počítačov, tabletov a tlačiarní všetkých značiek. Komplexné čistenie notebookov a počítačov, inštaláciu OS, záchrany dát a odvírovanie.

Servis výpočtovej techniky, tlačiarní HP Jednoduché opravy do druhého dňa. Väčšina štandardných dielov HP skladom. Služby: - servis tlačiarní HP - reinštalácia a opravy počítačov.

T.S.BOHEMIA a.s. patrí medzi najvýznamnejšie spoločnosti v oblasti predaja notebookov, výpočtovej techniky, televízií, práčok, chladničiek, spotrebnej elektroniky a ostatných domácich spotrebičov v Českej republike.

Predaj systémov na riadenie firemných procesov pre stredné, veľké, ale aj malé firmy, komplexný podnikový softvér, SW ABRA Gx.

Best PC Maloobchod, predaj, servis: -náhradné plnenie -výpočtová technika, -predaj kompletných PC zostáv -jednotlivé komponenty

PC Mega Veľkoobchod, maloobchod, servis: - nová aj použitá výpočtová technika - počítače, monitory, komponenty, príslušenstvo. Predaj: - notebooky, spotrebný materiál.

Opravy elektroniky - PC, notebooky, mobily a pod. Výmena displejov. Opravy všetkej elektroniky. Správa PC.

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych ...

Servis a opravy počítačov, odvírenie PC, správa sietí, IT poradenstvo v Olomouci a okolí.

Servis PC a notebookov, stavba PC podľa potrieb zákazníka.

Služby - správa počítačov - oprava a údržba počítačov a notebookov - odvírenie a zabezpečenie pc - zálohovanie dát.

Oprava, servis: - počítače - notebooky Služby: - IT outsourcing - webové stránky

Dodávka: - počítače - softvér Služby: - realizácia počítačových sietí

Veľkoobchod: - zábavná pyrotechnika - celoročne - malé ohňostroje podľa objednávky na jedno zapálenie - súčiastky - SMD odpory, kondenzátory Opravy: - elektronika - televízory, videá - elektrospotrebiče - počítače Montáž: - elektroinštalačné práce, revízia - murárske práce