Predaj a servis výpočtovej techniky, počítačov a príslušenstva do domácností a kancelárií ponúka výkonné pracovné a herné zostavy, nenáročné domáce počítače a doplnky ako klávesnica, myš, reproduktory, tlačiarne, webkamery, sieťové prvky a ďalšie produkty.

Predaj: -výpočtová technika -zabezpečovacie systémy -telekomunikácie -kancelárska technika -riešenie kancelárií na kľúč -interiéry -elektronika.

Poskytujeme IT služby napr.: Služby: -softvér na zákazku -tvorba webových stránok -SEO optimalizácia -správa serverov sietí Maloobchod, predaj, e-shop: -hardware -počítače -softvér

Sme spoločnosť predávajúca kancelársku techniku. Kopírovacie a ofsetové stroje UTAX: -predaj. Pokladne registračné UTAX: -predaj servis. Pokladňové systémy. Počítače osobné UTAX: -predaj, servis. Počítačové siete. Písacie stroje: -predaj, servis. Faxy: -predaj, servis.

Dodávka, servis - elektronické zabezpečovacie systémy - hardvér - výpočtová technika - softvér - dátové siete - telekomunikačné zariadenia - kamerové systémy

Služby: - individuálne dodávky PC - počítačové siete - správa a servis LAN a WAN - optimalizácia nákladov na telefón a pripojenie k internetu - návrhy a dodávky zostáv mobilných kancelárií - audity - manažment

Tvorba www, webové stránky, webhosting, grafické štúdio. Predaj PC, notebookov, diskových polí, serverov, hardvéru a softwate. Satelitné a kamerové systémy, antény a satelity. Servis PC, servis notebookov, repasovanie počítačov, opravy a odvírovanie pc, tvorba sietí, obnova a záchrana dát. E-shop.

Vykonávame predaj a servis výpočtovej techniky. Oprava notebookov a počítačov Asus, Acer, Lenovo, HP.... Oprava notebooku infraspájkou, oprava netbookov aj tabletov. Oprava počítačov. Predaj repasovaných počítačov značiek HP, IBM, Fujitsu . Oprava televízorov LCD, LED a Plasma .

Služby: -telekomunikačné -pripojenie k internetu Oprava, servis: -hardware -softvér Správa PC sietí.

Služby: -outsourcing IT. -školenie IT personálu. -poradenstvo v oblasti výpočtovej techniky. E-shop: -výpočtová technika. -počítače.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Realitná činnosť, správa a údržba ...

Opravy, servis, predaj: -výpočtová technika -kopírovacia technika -svetové značky Canon, HP, Minolta, Develop Projektovanie a realizácia počítačových sietí. Predaj značiek Canon a HP, typov iR, Pixma, Deskjet a ďalších.

Predaj, servis: -výpočtová technika. Pripojenie k internetu. Tvorba a údržba -www stránky Správa -počítačové siete

Predaj výpočtovej techniky: - počítače - kopírky - spotrebný materiál.

Počítače, periférie. Predaj a servis výpočtovej techniky.

Predaj, E-shop, servis: - PC - výpočtová technika. Poradenstvo v oblasti výpočtovej techniky.

-Veľkoobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe -Činnosť technických poradcov v oblasti ochrany vôd a životného prostredia -Reklamná činnosť a marketing

Komplexný záručný aj pozáručný servis výpočtovej techniky.

Nové a repasované počítače, notebooky, komponenty a periférie za veľkoobchodné ceny. Zásielkový predaj. Pre zákazníkov z Plzeňského kraja rozvoz zadarmo. Na všetok (aj repasovaný) tovar 2-3 ročná záruka!