Predaj a servis výpočtovej techniky, počítačov a príslušenstva do domácností a kancelárií ponúka výkonné pracovné a herné zostavy, nenáročné domáce počítače a doplnky ako klávesnica, myš, reproduktory, tlačiarne, webkamery, sieťové prvky a ďalšie produkty.

Činnosť: - prevádzka solárnych štúdií Predaj, montáž, servis: - solária

Činnosť: - prevádzka investičného fondu.

Predaj, požičovňa, prenájom, servis: - pece na výpal keramiky, smaltu a skla. Predaj: - boxy na zbrane

Činnosť: - ekonomicko-politický a spravodajsko-publicistický denník

Služby - správa sietí a IT - záručné a pozáručné opravy výpočtovej techniky - monitoring kľúčových systémov - monitoring serverov a pracovných staníc - bezúdržbové zálohovacie systémy - renovovaný a alternatívny spotrebný materiál do tlačiarní - platobné automaty, terminály, pokladne.

Dodávame bezpečnostné a autentizačné tokeny iKey od Rainbow Technologies. Ponúkame riešenie pre bezpečné ukladanie prihlasovacích údajov.

Služby: - počítačové zostavy - tlačiarne - notebooky - spotrebný materiál - počítačové siete - servis - poradenstvo. Internetový obchod: - kancelárska technika - výpočtová technika.

Predaj, e-shop techniky a technológie. Ponúkame Vám: - audio, video tovar - biele spotrebiče - malí domáci pomocníci - stroje na šport, zábavu a krásu - záhradné náradie - hudobné nástroje - GPS, PC a predajné sady - TV, satelit a fotoaparáty.

Služby - správa počítačových sietí - predaj a servis notebookov, tabletov, telefónov, osobných počítačov a kancelárskej techniky - IT outsourcing - webdesign - 2D a 3D grafika.

Predaj: - vybavenie a doplnky pre motorkárov - motodoplnky

Vývoj, služby: - obchodný a komunikačný systém, ktorý pomáha klientom získať lepšie ceny alebo ďalšie výhody pri ich nákupoch

Služby: - aktívny a pasívny telemarketing

Predaj a servis počítačov vrátane notebookov.

Služby v oblasti výpočtovej techniky: -predaj PC ako značkových tak aj Noname -predaj komponentov ako značkových tak aj Noname -predaj a inštalácia všetkého softvéru -predaj a inštalácia sietí a sieťových komponentov -predajom a inštaláciou počítačových periférií.

Ponúkame chladničky, práčky, umývačky, vstavané spotrebiče, espressá, vysávače, žehličky, holiace strojčeky (AEG, BOSCH, Electrolux, SIEMENS, Baumatic, Whirlpool, JURA, Catler, KRUPS, Tefal, BRAUN).

Predaj, prestavba: - počítače - notebooky, tablety - konzola - mobilné telefóny

Telekomunikačná technika: - predpredajná, projektová a poradenská činnosť, predaj, inštalácia a servis digitálnych pobočkových ústrední, telefónnych prístojov, faxov, slaboprúdovej inštalácie s dodávkou na kľúč - riadenie spotrebičov po telefónnej linke - ITT-CZ - autorizovaný predaj, záručný a pozáručný servis zaistený ...

Ponúkame ucelené portfoilo produktov a služieb v oblasti hlasových a dátových komunikácií a výpočtovej techniky.

Kompletný servis a opravy elektroniky v servisnom centre, u Vás doma alebo vo firme, vrátane montáží a inštalácií – o všetko sa postaráme, STAROSTI NECHAJTE NA NÁS! NOVINKA: servis u zákazníka so službami HODINOVÝ KUTIL (MANŽEL)

Avnet Applied Computing s.r.o. zastúpenie EIZO NANAO Corp. Ltd. v SR.

- poskytovanie softvéru a poradenstva v oblasti hardvéru a softvéru -sprostredkovanie služieb.

Činnosť: - kovovýroba - frézovanie - sústruženie