Predaj a servis výpočtovej techniky, počítačov a príslušenstva do domácností a kancelárií ponúka výkonné pracovné a herné zostavy, nenáročné domáce počítače a doplnky ako klávesnica, myš, reproduktory, tlačiarne, webkamery, sieťové prvky a ďalšie produkty.

Dodávky služieb a riešení v oblasti informačných a komunikačných technológií. Služby a produkty: - IT Governance & Quality Assurance - digitálna transformácia - systémová integrácia - kybernetická bezpečnosť - webové služby & aplikácie - Hardware & Software - Business Inteligence - ICT Infraštruktúra & siete.

Poskytneme Vám profesionálov z oblasti IT vývoja alebo pre Vás vytvoríme aplikáciu na mieru. Ponúkame implementáciu a podporu našich vlastných aplikácií, ktoré zjednodušia Vaše podnikanie.

Distribúcia, e-shop a servis počítačov a elektroniky.

činnosť: - správa a projektovanie sietí - outsourcing IT - webhosting, serverhosting

činnosť: - IT služby - kontrola, údržba a správa hardware a software - tvorba aplikácií - inštalácia a konfigurácia desktopových systémov a aplikácií - kompletná inventarizácia HW a SW ..... a ďalšie služby. E-shop: - počítače - výpočtová technika - mobilné telefóny - navigácia - televízory .... atď.

Opravy domácich spotrebičov a elektroniky: - práčky - sušičky - umývačky - notebooky - PC - fotoaparáty - kávovary - robotické vysávače.

IT služby: - návrh a dodávky nových IT technológií - modernizácia IT technológií - návrh, konštrukcia a správa počítačových sietí - zabezpečenie IT technológií - servis a poradenstvo.

služby: - počítačové siete - informačné systémy - hotelové systémy - počítače visualPC - multimediálne karty - Pinnacle, Matrox - servisné služby - záchrana dát - školenia a konzultácie - obchodovanie cez internet - reklama na internete - produkcia titulov na CD-ROM

služby: - servis výpočtovej techniky - ponuka zabezpečovacích systémov - technická a produktová fotografie - digitalizácia fotografických materiálov a archivácia dokumentov.

Vyvíjame databázové, komunikačné a webové aplikácie.

Výroba: - prevodníky do optických vlákien pre počítačové siete

Vývoj, výroba a servis mikroprocesorových riadiacich systémov.

Požičovňa: - vysielačky - GSM WIFI routery - megafóny.

služby: - servis a predaj výpočtovej techniky - počítače a notebooky - herné zariadenie

Servis a predaj výpočtovej techniky Poradenstvo - počítačová gramotnosť

Autorizovaný predaj a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefóny, servery Lenovo. Zákazníci môžu zaparkovať priamo v areáli R1D1 Office house v Roztylské ulici, je tam monitorované parkovisko.

Firma INKOROS, spol. s r.o. ponúka cloudové služby a služby datacentra. Zabezpečíme vám komplexný servis od montážnych prác po fyzickej zabezpečenie objektov a správu IT.

Firma RK-EMPTIES pôsobí aj v lokalite Praha - zabezpečuje výkup a zvoz prázdnych tonerov, cartridge. Vykupujeme originálne i renovované tonery. Ekologická likvidácia či renovácie - likvidujeme aj poškodené či kompatibilné tonery, napodobeniny z Číny. Pôsobíme po celej SR, prevažne v regióne Zlínsky kraj. Výkup tonerov možno vykonať ľahko ...

-Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a ...

SkyCom online, s.r.o. ponúka sofistikovaný systém Re-visio pre cloudovú evidenciu revízií, zariadení alebo technológií. Evidencia revízií, energetický manažment, kompletný online správa nehnuteľností a ich technologického vybavenia na jednom mieste na dosah ruky.

Zaoberáme sa importom a exportom tovaru v rámci EÚ, USA a Kanady, Ázie. Dovoz tovaru na objednávku podľa požiadaviek klienta. Privezieme elektroniku, mobilné telefóny, príslušenstvo, PC, stroje, odevy, módne doplnky a ďalšie. Objednaný sortiment je vždy v rámci prepravy riadne poistený.

Naša predajňa sa nachádza na Prahe 6 v Dejviciach. V posledných rokoch sme sa kvôli väčšiemu záujmu bližšie špecializovali na kompletné servisné služby v oblasti ako mobilnej (APPLE) tak výpočtové technológie. Veríme, že aj vďaka stále väčšiemu dopytu, sme naďalej schopní čo najefektívnejšie riešiť Vaše požiadavky na Vašu plnej spokojnosti. ...

Expresný servis notebookov a počítačov na počkanie v Prahe. Opravíme Vám zariadenie na počkanie a to aj u Vás doma. Sme lacný a rýchly pozáručný servis. Servisujeme Všetky značky zariadenia. Servis notebookov Servis Pc Servis smartphone na počkanie

Sme medzinárodne uznávanou technologickou spoločnosťou, ktorá sa zameriava na odbor systémovej integrácie. Potrebujete spoľahlivého partnera v odbore priemyselnej komunikácie a priemyselnej automatizácie? Dokážeme sa prispôsobiť takmer akýmkoľvek požiadavkám a vždy splniť vaše najvyššie očakávania.