Vedenie firmy a ekonomický úsek, sklady výrobkov. Predaj, veľkoobchod, sklad, kancelárske stroje a potreby: -Elektronické písacie stroje prenosné, profesionálne -Príslušenstvo k elektronickým písacím strojom -registračné pokladnice obchodné a reštauračné, s fiškálnou pamäťou pre malé obchody, stánky až po frekventované prevádzky -skartovače ...

Vývoj, výroba: - elektrické prístroje - zákazkový výroba plošných spojov.

činnosť: - projektovanie, realizácia a rekonštrukcia scénických technológií.

Výroba, predaj: -prenosné osvetľovacie techniky -bezpečnostné vybavenie pre policajné a armádne zložky, hasičské a záchranné zbory aj pre komerčné využitie.

Spracovanie, zváranie nerez plechov: -umývačka, nádrž, výrobky pre zdravotníctvo Strihanie, vŕtanie, stáčanie, ohýbanie, zváranie, brúsenie a rezanie laserom. Klampiarstvo, zámočníctvo. Výroba vzduchotechnických komponentov.

Výroba: - kovovýroba - vzduchotechnika.

Projekcia, montáž, inštalácia, revízia: -elektrické zariadenie. Temperovanie odkvapových systémov.

Dodávka - inteligentné budovy, projekcie, realizácia - elektronické bezpečnostné systémy - audio video systémy - kamerové systémy.

Predaj, servis: - elektrické spotrebiče - práčky. Servis plynových kotlov a elektrokotlov.

Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb -Veľkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení

Distribúcia, predaj osvetlenia LED: - úsporné LED osvetlenie, LED lampa, LED dióda - vhodné pre ulice a prevádzkáreň - návrh osvetlenia - výpočet návratnosti.

Predaj, montáž - kancelárska a výpočtová technika - správa a údržba servera - zálohovanie dát.

Služby - pripojenie k internetu - volanie cez internet - príjem digitálnej satelitnej televízie - telekomunikačné a hlasové služby - správa sietí Webhosting Predaj, servis - počítače

Dodávka, montáž: -vzduchotechnika -klimatizácia.

Maloobchod a veľkoobchod -elektroinštalačný materiál káble, vodiče, zásuvky. -výroba rozvádzačov -elektromontáže -zámočnícka výroba

Predaj, montáž antén a satelitnej techniky.

Zaoberáme sa inštaláciami zabezpečovacích systémov JABLOTRON, kamerovými systémami, modernými elektroinštaláciami a elektrickým podlahovým vykurovaním. Elektroinštalácia, elektromontáže, slaboprúd, silnoprúd, elektronické zabezpečovacie systémy, domové telefóny a videotelefóny, dátové siete, kamerové systémy atď.

Počítačové služby. IT, PC, HW, SW: -služby a softvér pre štátnu správu a samosprávu, školy, rozpočtové a príspevkové organizácie, Gordic" -hardvér, softvér -školenie užívateľov (najlepšie priamo na pracovisku užívateľa s jeho PC aj programami) -inštalácia softvér, ekonomický SW -softvérová údržba PC -komplexné služby pre organizácie bez ...

Vývoj a výroba elektronických zariadení. Návrh elektrického zapojenia a dosiek plošných spojov. Aplikácia jednočipových, mikroprocesorov . Komunikácia RS232, USB, RS485, Modbus, CANopen, Ethernet. Zariadenia pre priemysel, koľajové vozidlá. Prevedenie pre výbušné prostredie (pevný záver, iskrová bezpečnosť). Skúšky EMC v autorizovanej ...

Vysokorýchlostné pripojenie k internetu Poradenstvo v oblasti softvéru a hardvéru Servis, predaj a modernizácia - počítačové siete.

Servis elektronických zariadení. Inštalácia slaboprúdových rozvodov. Servis vodoinštalácií, kúrenie. Stavebné práce, rekonštrukcia bytových jadier.

Predaj výpočtovej techniky. Reklamné a grafické štúdio. -tvorba webových stránok, redizajn a úpravy už vytvorených stránok -SEO optimalizáciu pre vyhľadávače a pokročilú administráciu k vlastnej SEO-správe -grafické práce, reklamná činnosť, zaistenie veľkoobjemovej tlače -fotografovanie a filmovanie.

Vykonávame montáž a servis klimatizácií v rodinných domoch, bytoch, kanceláriách aj obchodných priestoroch.

Výroba, dodávky: - vzduchotechnické rozvody a príslušenstvo - vzduchotechnické komponenty v zastúpení materskej firmy TROGES Vlastná výroba vzduchotechnických rozvodov vrátane súvisiacich prvkov VZT. Zaistenie dopravy pre priame dodávky jednotlivým zákazníkom.