Dodávka - alternatívne zdroje vykurovania tepelné čerpadlá - vetracie jednotky pre byty a domy Projektová činnosť - vzduchotechnika

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovacie systémy - prístupové systémy - kamerové systémy - štruktúrovaná kabeláž.

Firma AF Servis vykonáva záručné a pozáručné opravy, servis a montáž elektrických a plynových spotrebičov v Plzni. Dodávame aj nové spotrebiče za prijateľné ceny. Opravy, servis, odborná montáž a pripojenie domácich spotrebičov: - sporáky, práčky, umývačky, - vstavané spotrebiče, varné dosky - chladničky, mrazničky - mikrovlnné rúry - ...

Predaj, maloobchod, oprava, servis: -výpočtová technika

Projekčná a prezentačná technika. Najmodernejšia technika k Vám do firmy, na veľtrhy a výstavy, ale aj do domácnosti. Nadštandardné služby len u nás. Poradenstvo, konzultácie, inštalácia, školenia, servis, podpora a prenájom v jednom. Predaj, maloobchod aj veľkoobchod: -dátové projektory, spätné projektory, videoprojektory, ...

Prenájom, outsourcing sieťových multifunkcií a tlačiarní - prenájom na dobu určitú aj neurčitú - čiernobiele aj farebné multifunkčné tlačiarne.

Vývoj, zákazková výroba a prenájom automobilových simulátorov - závodný simulátor.

E-shop - nábytok - tapety - dekoračné látky - textil, koberce - bytové doplnky - osvetlenie.

IT Servis - opravy a údržba počítačov, notebookov - správa a údržba Windows Server - správa a realizácia počítačových sietí LAN, WIFI - štruktúrované kabeláže - tvorba webových stránok a internetových obchodov.

Predaj, servis: -kopírky -tonery -renovácia cartridge.

Maloobchod, e-shop: - mobilné telefóny - príslušenstvo k mobilným telefónom - múdre hodinky.

Činnosť: - priemyselná automatizácia - projektovanie - elektroinštalácia - výroba - programovanie - sprevádzkovanie jednoúčelových strojov a zariadení. Servis, technická podpora: - priemyselná automatizácia.

Výroba: - svetlá - osvetlenie - LED svietidlá. Expedičný sklad: Súkennícka 15 550 01 Broumov Tel.: +420 491 521 880

Elektroinštalačné práce. Montáž: - domová elektroinštalácia - rekonštrukcia, opravy - tepelné čerpadlá - elektronické zabezpečovacie systémy - dochádzkové systémy - domáce telefóny a videotelefóny - kamerové systémy.

Služby - správa firemných počítačových sietí - webdesign - montáž zabezpečovacích a kamerových systémov - inteligentné riadenie budov - štruktúrované kabeláže a optické rozvody.

Dovoz a predaj kamier a fotoríslušenstvo

Elektroinštalačné práce, elektroinštalácia - montáž a revízia elektro, bleskozvody, antény a satelity.

Predaj, e-shop - počítače, notebooky - výpočtová technika - mobilné telefóny - televízia, DVD prehrávače - fotoaparáty, kamery - GPS navigácia - herná konzola.

Služby - revízia elektroinštalácií, elektro zariadení a bleskozvodov - revízia elektrospotrebičov a zariadení.

Zabezpečovacia, meracia a regulačná technika. Prístrojové vybavenie na riadenie pracovných procesov. Projekcia, dodávka, montáž systémov na stráženie chodu rotačných strojov a vibrodiagnostiku.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Projekcia, montáž, servis a opravy zabezpečovacích systémov - alarmy - kamerové systémy - požiarne systémy.

Inštalácia, konfigurácia: - servery, siete - zabezpečovacie systémy, alarmy, kamery - SAT a TV

Služby: - odstraňovanie a retušovanie graffiti - čistenie soklov a obkladov - odstraňovanie výlepov - servis nákladov