Veľkoobchodný a maloobchodný predaj s ponukou širokého sortimentu elektroinštalačného materiálu od významných tuzemských i zahraničných výrobcov. Ponúkaný tovar je určený ako na ďalší predaj, tak pre montážne firmy, ako aj pre konečného spotrebiteľa. Množstevné zľavy. Závozy tovaru na miesto určenia. Servisné a poradenské ...

Ryston Macro Weil s r.o. je distribútorom elektronických súčiastok, modulov a produktov pre elektroniku. Zameriavame sa prevažne na produkty pre bezdrôtovú komunikáciu a bezdrôtový prenos od vzdialeností jednotiek metrov až po niekoľko kilometrov. V našej ponuke sú súčiastky a moduly pre prenos na voľných pásmach ISM, ďalej produkty na báze ...

Obchod so svietidlami, svetelnými zdrojmi a komponentmi. Prevádzkujeme e-shop so svietidlami.

Predaj a servis PC zostáv, notebookov a komponentov HW Poskytovanie internetu Tvorba aplikácií e-shop a www stránok Webhosting Správa siete Zabezpečovacie systémy a alarmy

Výroba a dodávka káblov, drôtov, prepínačov a silových transformátorov.

Veľkoobchodný predaj plnoautomatických kávovarov, rýchlovarných kanvíc, prekvapkávačov, kávových filtrov, sáčkov do vysávačov a košov.

E-shop s náhradnými dielmi a príslušenstvom (batérie, adaptéry-nabíjačky atď.) nielen pre notebooky hlavných značiek - Acer, Asus, Compaq, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, IBM/Lenovo, Sony, Toshiba, ale aj menej známych, na český a slovenský trh prichádzajúcich či zaniknutých - Packard Bell, Samsung, Premio, UMAX a pod.

Prenájom kancelárskych strojov a zariadení vrátane počítačov.

DODÁVATEĽ (dodávky) HARDWARE A SOFTWARE: - výpočtová technika (počítače PC) - notebooky Hewlett Packard (HP Omnibook) a UMAX - operačné systémy (OS) Windows a Linux (vrátane inštalácie)

Distribúcia: - výpočtová technika ponúkajúca HW a SW. Predaj: - počítačové zostavy - servery - notebooky - PDA a PC komponenty - MP3 prehrávače.

InService je modernou spoločnosťou zabezpečujúcou havarijný servis, opravy a údržbu technického vybavenia budov, plošne po celom území Českej a Slovenskej republiky a ďalej lokálne v Budapešti. Spoločnosť Inservice zaisťuje 24 dodín denne 365 dní v roku havarijnú službu, servisné práce, opravy, pravidelné preventívne prehliadky a revízie, v ...

Predaj Hi-Fi, gramofónov (nastavenie gramofónov), kvalitné systémy, stereo zosilňovače, cd prehrávače, predzosilňovače, reproduktory, návrh a inštalácia audiovizuálnej techniky na kľúč, vstavané reproduktory, akustické merania, predaj a projektovanie, výroba audio káblov.

Montáž a servis - televíziou - digitálna TV - satelitné antény - spoločné antény

výpočtová a kancelárska technika, PC siete, programové vybavenie, reklamné predmety vrátane potlače.

Herecká a kastingová agentúra. Výroba audiovizuálnych diel.

Predaj výpočtovej techniky. Návrh, realizácia a prevádzkovanie internetových prezentácií. Zabezpečenie počítačových sietí, konzultácie a poradenstvo.

Špecializujeme sa na projektovanie, inštaláciu osvetľovacej, zvukovej a projekčnej techniky vrátane záručného aj pozáručného servisu.

Predaj a záručný servis kopírok, faxov, tlačiarní, popisovačov, multifunkcií Brother, Kyocera, Olivetti. Zaisťujeme servis Canon, Gestetner, Minolta, HP, UTAX, Ricoh. Opravy skartovačov a kancelárskej techniky. Kopírujeme do A3 farebne, laminácia a väzba.

Vývoj - hardvér pre špeciálne zložky - hardvér pre riadenie technologických procesov Servis - hardvér Školenia - softvér - hardvér

Veľkoobchod, maloobchod: - kancelárske potreby..

Výroba, predaj, požičovňa: - mobilné teplovzdušné ohrievače: - naftová olejová - elektrická - plynová - teplovzdušné kotly - klimatizácia s ionizáciou - mobilné odvlhčovače vzduchu. Montáže, predaj: - kartové vstupné systémy - dverné zatvárače - generálne kľúče.

Služby zabezpečenia objektov, správa a automatizácia priestorov.