Vitajte v internetovom obchode Svietidlá-Predajna.sk, ktorý disponuje širokou ponukou svietidiel a osvetľovacej techniky. Hľadáte osvetlenie do domu, bytu, na balkón alebo na verandu? Vyberajte v bohatom sortimente, ktorý tvoria svietidlá najrôznejších tvarov, stolné aj stojacie lampy, bodové svietidlá, lustre aj nástenné svietidlá.

Internetový špecialista na kuchynské a domáce spotrebiče.

Internetový predaj: - sušiaky na oblečenie - termosky - mixéry - odšťavovače. Export, import malé elektro spotrebiče. Kategória: - sušiaky na oblečenie - termosky s auto-ohrevom - rúry - soya makery - odšťavovače - rýchlovarné kanvice.

Projekcia, montáž, servis, revízie a dodávky: - elektrické zabezpečovacie systémy - elektrické požiarne systémy - plotové systémy - systémy priemyselnej televízie - vstupné a dochádzkové systémy - štruktúrovaná kabeláž - mechanické zábranné systémy.

Veľkoobchod, značkový servis, odborné projekty a inštalácia mixpultov, CD prehrávačov, gramofónov, DJ bagov, slúchadiel a osvetľovacích zariadení a ovládačov.

Dodávka, montáž, realizácia: - zdvojené podlahy HEWETSON (komplexné ponuka, drevotrieskové, minerálne dosky pre extrémne zaťaženie, celosklenené dosky pre špeciálne aplikácie) - čistiace a vstupné zóny, bariéry, rohože - premiestniteľné, prestaviteľné, systémové, mobilné priečky NORDWALL - EXTRA, LUCE, DIVA (ľahká prestaviteľnosť, ...

Prevádzkujeme veľkoobchod a maloobchod vzduchotechniky. Medzi naše služby patrí projekcia, dodávka, montáž a servis. Ďalšie naše činnosti sú elektro práce, stavebné práce, vodoinštalatérstvo. Predávame ventilačné turbíny Lomanco.

Počítačová pohotovosť: - servis počítačov 24 hodín denne - zálohovanie a archivácia dát - tvorba a správa WWW stránok - správa počítačových sietí. Predaj: - počítače podľa priania zákazníka - faxy OKI.

Firma ponúka zvukovú a svetelnú techniku, kryté pódiá.

Bezdrôtové a zabezpečovacie systémy.

Predaj, montáž, dodávky, opravy, servis rekonštrukcia: -antény, satelity -individuálne -spoločné aj pre celý dom. -UPC -anténne zosilňovače, rozvody -televízne a satelitné antény, zariadenia -spoločné televízne antény -predaj komponentov pre televízne a satelitné antény:

Zaoberáme sa dovozom a predajom LED technológií a produktov pre osvetlenie vo všetkých odvetviach.

Predaj a montáž: - kuchynské linky - spotrebiče - realizácia - návrhy interiérov

Montáže - tepelné čerpadlá Montáže - klimatizácia Montáže - vzduchotechnika

Služby: - tvorba Internetové stránky a aplikácie - webhosting, SEO - predaj a servis PC a príslušenstva.

Predaj, distribúcia, oprava, opravy, servis: - klimatizačné jednotky, klimatizácia FUJITSU Dodávka: - klimatizácia - vzduchotechnika -TČ ATW (tepelné čerpadlá air to water) - individuálny prístup, poradenský servis

Výhradný dovozca Autožiaroviek Philips do ČR. Ponúkame kompletný sortiment Autožiaroviek a Motožiaroviek Philips a žiaroviek pre nákladné automobily. V našom internetovom obchode Autožiarovky-Philips.sk môžete nájsť aj najrôznejšie výrobky značky Philips ako napríklad: - výrobky starostlivosti o dieťa - slúchadlá - Lighting - žiarovky a ...