Vývoj, správa, predaj: - informačný systém určený pre riadenie firemných procesov, projektov a obchodných aktivít

Predaj, servis, montáž: - antény - satelity - spotrebná elektronika

Výroba, inštalácia a opravy elektrických prístrojov.

Predaj, e-shop: - káva - kávovary - príslušenstvo - porcelán - čaje.

Opravy a servis - elektrické ručné náradie: Narex, Festo, Protol, Makita, Metabo, Bosch, Skil, AEG, Ferm, Proma, Kress, Fein. Kontroly elektrického ručného náradia a elektrických spotrebičov.

Montáž, opravy, údržba a revízia elektrických zariadení.

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. je dlhodobo a dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť, ktorá disponuje: - vysoko motivovaným kolektívom odborných pracovníkov - skladovacími priestormi - predajnými pobočkami po celej Českej republike aj na Slovensku. .

Dodávateľ Informačných systémov pre maloobchody a veľkoobchody. Výhody informačného systému: - trvalý prehľad o stave zásob na všetkých strediskách - možnosť riadenia viacerých predajní z centra - E-mailová komunikácia medzi strediskami a centrom spoločnosti - možnosť rýchlej inventarizácie zásob - mnoho importných formátov pre načítanie ...

E-shop - mobilné telefóny, smartfóny - príslušenstvo pre telefóny.

Dodávka, montáž, servis - klimatizácia, klimatizačné systémy (mobilné, nástenné, kazetové, parapetné, kanálové, multisplitové, centrálne) - chladiace systémy.

Elektroinštalačné práce, elektroinštalácia - elektrikárske práce - revízia elektrických zariadení - montáž: domáce telefóny, kamerové systémy a elektronické zabezpečovacie systémy.

Činnosť - obchod s výpočtovou technikou - servis počítačov a notebookov - správa sietí a serverov - školenia a podpora užívateľov - konzultácie a poradenstvo - komplexný outsourcing ICT.

Oprava, servis: - počítače - notebooky - tablety.

Klimatizácia Montáž, opravy a rekonštrukcia chladiacich zariadení a tepelných čerpadiel

Firma Ledocom, spol. s r. o. vznikla v roku 1997 ako servisno-obchodná organizácia v oblasti chladiarenskej, klimatizačnej techniky a tepelných čerpadiel. Už od svojho vzniku nastúpila progresívnu cestu zameranú na ekologicky šetrné technológie.

Distribúcia - kancelárska technika Predaj a servis - výpočtová technika Poskytovanie - vysokorýchlostné pripojenie k internetu

Výroba a montáž: - kompletné vzduchotechnické zariadenie.

Svetelná technika a osvetlenie - znalecké posudky (umelé aj denné osvetlenie) - výpočty a autorizované meranie osvetlenia - štúdia rušivého vplyvu svetla reklamných zariadení a sústav vonkajšieho osvetlenia (rušivé svetlo, svetelné znečistenie) - svetelné audity (vyhodnotenie potenciálu energetických úspor, návrhy opatrení) - optimalizácia a ...

Výroba vinutých dielov pre elektromotory - rotory - statory.

Ponuka komplexných činností v oblasti integrovaných bezpečnostných systémov.

Služby: - strihanie videozáznamov - strih videa

Špecializovaný predajca osvetľovacej techniky. Interiérové a exteriérové, moderné svietidlá, priemyselné a technické osvetlenie, svetelné zdroje. Zaisťujeme návrh, výpočet osvetlenia a realizáciu. Maloobchod a veľkoobchod.

Predaj, montáž: - anténna technika, antény - opravy anténnych systémov.