Výpočtová technika v kancelárii zahŕňa osobné aj prenosné počítače, tlačiarne, skenery, faxy a kopírovacie zariadenia, ale aj tablety, telefóny, prekladače, kalkulačky, laminátory, skartovacie stroje, zošívačky, popisovače a rôzne typy prehľadných databáz

Maloobchod, predaj, splátkový predaj: -notebooky ACER, HP, ASUS -výpočetní technika -počítače HAL3000, eLink -Tlačiareň EPSON, HP, MINOLTA, BROTHER -potravinové -diskety VERBATIM, CD-R, CD-RW, DVD + - RW -počítačové siete -programy -skartovací stroje TAROS -skartovací stroje certifikát NBÚ pre všetky stupne ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - výpočtová technika - počítačové komponenty - softvér - spotrebná elektronika - spotrebný materiál. Servis výpočtovej techniky: - opravy notebookov (pozáručný).

činnosť: - IT služby - kontrola, údržba a správa hardware a software - tvorba aplikácií - inštalácia a konfigurácia desktopových systémov a aplikácií - kompletná inventarizácia HW a SW ..... a ďalšie služby. E-shop: - počítače - výpočtová technika - mobilné telefóny - navigácia - televízory .... atď.

Predaj, servis: -výpočetní technika. Počítačové aplikácie programovanie.

služby: - matematicko-štatistické spracovanie dát - programovanie webových aplikácií - predaj software - technická podpora

služby: - servis a predaj výpočtovej techniky - počítače a notebooky - herné zariadenie

Montáž, servis - elektronické zabezpečovacie systémy JABLOTRON, DSC, HONEYWELL Predaj, montáž, e-shop: - telefónne ústredne - výpočtová technika - počítačové zostavy - príslušenstvo - softvérové poradenstvo v oblasti software

E - shop a servis: - pokladničné systémy - mobilné telefóny - výpočtová technika - pokladničné systémy - mobilné telefóny

Predaj, e-shop: - renovované tonery - kompatibilné tonery - originálne tonery - kompatibilné atramenty - originálne atramenty. Renovácia kaziet, tonerov.

Predaj použitej výpočtovej techniky.

Servis a predaj výpočtovej techniky.

Autorizovaný predaj a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefóny, servery Lenovo. Zákazníci môžu zaparkovať priamo v areáli R1D1 Office house v Roztylské ulici, je tam monitorované parkovisko.

Predaj, služby: - výpočtová technika - HW - podnikový SW - priemyselný SW - SW pre mobilné telefóny

Služby v IT: - vývoj a dodávky SW aplikácií - vývoj jednoúčelových zariadení s jednočipovým mikropočítaču - vývoj zariadení a softvér s terminálmi AMIT - servis počítačových sietí - servis výpočtovej techniky - poradenstvo vo výpočtovej technike - tvorba aplikácií pre laserová snímača od firmy SICK.

Základom podnikania spoločnosti je tvorba programového vybavenia, pôvodne len na zákazku a v súčasnosti i vývoj vlastných riešení, určených pre opakovaný predaj. Vývoj softvéru je ponúkaný ako ucelené systémové riešenie a je preto doplnený o dodávky výpočtovej techniky a základného programového vybavenia, projektovanie a výstavbu počítačových ...

Komplexné IT služby a potlač stúh. IT služby: - servis PC - správa PC sietí - tvorba webových stránok. Potlač stúh: - termotransferovú potlač.

E-shop: - počítače - notebooky - monitory - PC all in one

Pomoc a realizácia softvéru vo firmách.

Dodávka - výpočtová technika Výpočtová technika tvorba - www stránky Návrhy, inštalácia, správa - počítačové siete

Zavádzanie ekonomických programov VEMA a MONEY, zriaďovanie pripojenie euroISDN a ADSL, tvorba ponúk výpočtovej techniky a počítačových sietí, servis výpočtovej techniky.

Výroba a predaj: Moderné stropné držiak, vhodný pre uchytenie väčšiny bežných dátových projektorov k stropu

Pozáručné opravy, servis a výroba výpočtovej a komunikačnej techniky. Údržba a inštalácia počítačov a počítačových sietí.

vývoj: - softvér - softvér pre lekára, obchodné systémy a iný softvér podľa želania zákazníka. Predaj, oprava, servis: - výpočtová technika - kancelárska technika. služby: - návrhy a realizácie počítačových sietí - správa sietí - tvorba webových prezentácií - pripojenie k internetu.