Výpočtová technika v kancelárii zahŕňa osobné aj prenosné počítače, tlačiarne, skenery, faxy a kopírovacie zariadenia, ale aj tablety, telefóny, prekladače, kalkulačky, laminátory, skartovacie stroje, zošívačky, popisovače a rôzne typy prehľadných databáz

Predaj a servis - výpočtová technika. Služby - zálohovanie a obnova dát - bezdrôtové siete - štruktúrovaná kabeláž - IT poradenstvo - vývoj softvéru na zákazku - tvorba www stránok.

Predaj, e-shop - kancelárska technika - skarotvacie stroje, skartovačky - rezačky papiera - laminácia - skladačky papiera - obaly a papiere.

Maloobchod, predaj, servis: -výpočtová technika. -správa počítačových sieti. Počítačový servis, tel.: 777555500

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály

Distribúcia: -plastové kvetináče, obaly a ďalšie sortiment dovážaný z Nemecka, Poľska, Slovenska a iných krajín -papierové darčekové tašky -drogéria a čistiace prostriedky -služby v oblasti tlače.

Predaj, maloobchod: - spotrebný materiál - tonery, cartridge, atramenty - fotopapier - pásky - tlačiarne - prepäťovej ochrany - čítačky kariet - nabíjačky, batérie. E-shop.