Výpočtová technika v kancelárii zahŕňa osobné aj prenosné počítače, tlačiarne, skenery, faxy a kopírovacie zariadenia, ale aj tablety, telefóny, prekladače, kalkulačky, laminátory, skartovacie stroje, zošívačky, popisovače a rôzne typy prehľadných databáz

Služby - správa sietí a IT - záručné a pozáručné opravy výpočtovej techniky - monitoring kľúčových systémov - monitoring serverov a pracovných staníc - bezúdržbové zálohovacie systémy - renovovaný a alternatívny spotrebný materiál do tlačiarní - platobné automaty, terminály, pokladne.

Služby: - počítačové zostavy - tlačiarne - notebooky - spotrebný materiál - počítačové siete - servis - poradenstvo. Internetový obchod: - kancelárska technika - výpočtová technika.

Autorizovaný servis monitorov, tlačiarní a projektorov PANASONIC. Opravy: - neštandardných elektronických zariadení - CRT aj LCD monitorov rôznych značiek: k PC, Apple, bankomatom, špeciál zariadeniam atď... - a čistenie LCD a DLP projektorov - napájacích zdrojov do PC (AT, ATX), Apple, notebookov, bankomatov atď... - neštandardných ...

Predaj, e-shop techniky a technológie. Ponúkame Vám: - audio, video tovar - biele spotrebiče - malí domáci pomocníci - stroje na šport, zábavu a krásu - záhradné náradie - hudobné nástroje - GPS, PC a predajné sady - TV, satelit a fotoaparáty.

Prenájom prezentačnej techniky a konferenčnej služby, dodávame techniku na kácie, prenajímame ozvučenie, veľkoplošnú projekciu z projektora, obrazovky na stojane, výpočtovú techniku, osvetlenie, tlmočnícku a sprievodcovskú techniku, výstavné panely na postery, konferenčný mobiliár.

Predaj a servis počítačov vrátane notebookov.

Veľkoobchod: - tlačiarne pre počítače. Výhradné zastúpenie pre SR TECOMA. Firma TECOMA s.r.o. je partnerom pre distribúciu tlačiarní firiem: - Printronix (riadkové tlačiarne a termotlačiarne značky Printronix - riadkové tlačiarne značky TallyGenicom)

Servis, oprava: - kancelárska technika - tlačiarne - kopírky - faxy - skartovače

Ponúkame chladničky, práčky, umývačky, vstavané spotrebiče, espressá, vysávače, žehličky, holiace strojčeky (AEG, BOSCH, Electrolux, SIEMENS, Baumatic, Whirlpool, JURA, Catler, KRUPS, Tefal, BRAUN).

Oficiálny dovozca kancelárskej techniky zn. Gestetner pre Českú republiku. Veľkoobchod - predaj koncovým zákazníkom prostredníctvom dílerskej siete. Možnosť nadviazania spolupráce s predajcami počítačov a kancelárskej techniky v celej SR. Výhodné dílerské ceny, akcie na podporu predaja, školenia servisných technikov. Kancelárska technika: - ...

Spoločnosť Partex Ariane, a.s. je dodávateľom kompletného systému na popisovanie vodičov, káblov, rozvádzačov a elektroinštalácií. Do nášho portfólia patrí: - opis označovacích systémov na zákazku - popisovače a tlačiarne na bužírky - značenie vodičov a káblov - nerezové značenie - etikety a štítky - gravírované štítky - zmršťovacie ...

Predaj, e-shop: -výpočtová technika. -notebooky, tablety. -mobilnými telefónmi. -spotrebná elektronika.

Telekomunikačná technika: - predpredajná, projektová a poradenská činnosť, predaj, inštalácia a servis digitálnych pobočkových ústrední, telefónnych prístojov, faxov, slaboprúdovej inštalácie s dodávkou na kľúč - riadenie spotrebičov po telefónnej linke - ITT-CZ - autorizovaný predaj, záručný a pozáručný servis zaistený ...

Komplexné riešenie v oblasti pobočkových telefónnych ústrední a ostatnej telekomunikačnej a kancelárskej techniky.

Ponúkame ucelené portfoilo produktov a služieb v oblasti hlasových a dátových komunikácií a výpočtovej techniky.

Predaj, servis a montáž telekomunikačnej a zabezpečovacej techniky, telefónnych a dátových rozvodov: - telefónne ústredne ERICSSON - telefónne prístoje ERICSSON - telefaxy Canon a Brother.

Kompletný servis a opravy elektroniky v servisnom centre, u Vás doma alebo vo firme, vrátane montáží a inštalácií – o všetko sa postaráme, STAROSTI NECHAJTE NA NÁS! NOVINKA: servis u zákazníka so službami HODINOVÝ KUTIL (MANŽEL)

Dovoz, vývoz, predaj, servis a testovanie prístrojov a telekomunikačnej a IT techniky.

Avnet Applied Computing s.r.o. zastúpenie EIZO NANAO Corp. Ltd. v SR.

Kancelárska technika Predaj a servis produktov Canon, HP, Epson . Poradenská činnosť pre produkty Canon.

Maloobchod s dovozom zadarmo po celej SR do druhého dňa. V Prahe dovoz v deň objednávky (prijaté do 12:30). Spotrebný materiál pre kancelársku techniku. Tonery, tonerové kazety-originálne, kópie, alternatívne pre: - laserové tlačiarne, kopírky, faxy.

Spoločnosť DELL Computer Corporation je dnes celosvetovo jedným z najžiadanejších dodávateľov počítačových systémov a popredným poskytovateľom produktov a služieb, ktoré zákazníci po celom svete využívajú na budovanie ICT infraštruktúry a Internetu.

-Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Testovanie, meranie, analýzy a kontroly -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Výroba, ...