Výpočtová technika v kancelárii zahŕňa osobné aj prenosné počítače, tlačiarne, skenery, faxy a kopírovacie zariadenia, ale aj tablety, telefóny, prekladače, kalkulačky, laminátory, skartovacie stroje, zošívačky, popisovače a rôzne typy prehľadných databáz

Služby: -komplexné služby v oblasti výpočtovej techniky -servis PC a notebookov. Poskytovanie hardvéru: -návrh, zostavenie: -počítačové zostavy, zahorenie. Predaj: -repasovaná technika Počítačové siete.

Servis, opravovňa: -tlačiarne, tlačiarní k počítačom -multifunkčných strojov -kopírky, kopírok -plottery, ploterov -scannery, scannerov -osobné počítače -servery -monitory, monitorov -záložné zdroje -výpočtová technika.

Predaj, nákup: -elektronické súčiastky -elektronické zariadenie -softvér -výpočtová technika (počítače).

Maloobchod, predaj, renovácia: -farby do tlačiarne - cartridge, tonery -fotopapiere. Prevádzkárne: -Centro Zlín, Zlín-Malenovice, Trieda 3. mája 1170 Po-Nie 9.00-20.00 Tel 775 627 369 Sídlo: -Brno, Hybešova 42.Tel 543 211 281

Výpočtová technika - servis, predaj Elektroinštalačné práce a opravy elektrospotrebičov Bytová/domová priemyselná automatizácia

Maloobchod, predaj, servis: -výpočtová technika, počítače: -hardvér HW** -softvér SW** -pripojenie na Internet -bezdrôtový Internet -štruktúrované počítačové siete LAN* -prestavba starších PC** Školenia, poradenstvo.

Predaj: -výpočtovej a kancelárskej techniky -softvér a príslušenstvo. Ďalej vykonávame inštaláciu: -softvér -upgrade -čistenie a odvírovanie PC -tvorbu www stránok.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: - kancelárska technika - výpočtová technika - počítače, notebooky - softvér - monitory - skenery (scannerry), tlačiarne - digitálne fotoaparáty - digitálne projektory. Inštalácia sietí. Poradenstvo: - hardvér, softvér (HW, SW).

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -kancelárske stroje, počítacie stroje vrátane elektronických zariadení na spracovanie dát. Poradenstvo: -softvér.

Oprava, servis: -kancelárske stroje: -písacie stroje:

Zákazkový vývoj a výroba HW a SW v oblastiach automatizácie, merania, riadenia, regulácie a spracovania dát. Vývoj a výroba elektronických systémov pre inteligentné domy a ovládanie hlasom.

Poskytujeme komplexné služby v oblasti informačných technológií. Zaoberáme sa tvorbou statických aj dynamických webových prezentácií vrátane grafických prác. Zaisťujeme optimalizáciu stránok pre vyhľadávače aj ich správu. Predávame výpočtovú techniku.

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Testovanie, meranie, analýzy a kontroly -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie ...