Využite služby bánk, ktoré ponúkajú vedenie účtu zadarmo, internetbanking, debetné a kreditné platobné karty, sieť pobočiek a bankomatov, on-line platby, vybavenie úveru, hypotéky. Výhodné služby sporiteľní vám zabezpečia stavebné sporenie a pôžičky.

Obchodný zástupca ČMSS - dojednávanie stavebného sporenia od Českomoravskej stavebnej sporiteľne, úvarov na bývanie a ďalšie.

Patrí pod ne niekoľko prevádzok ubytovacích a zmenáreň. Predmet podnikania: -ubytovacie služby -hostinská činnosť -zmenárenská činnosť -sprostredkovanie služieb -sprostredkovanie obchodu -činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov

Obchodný zástupca: - Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Obchodný zástupca Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Obchodný zástupca ČMSS - dojednávanie stavebného sporenia a úverov na bývanie v Českomoravskej stavebnej sporiteľni.

Obchodný zástupca ČMSS - dojednávanie stavebného sporenia, úverov na bývanie v Českomoravskej stavebnej sporiteľni.

Raiffeisen stavebná sporiteľňa: - sporenie: - hypotéky, úvery, - poistenie, životné, úrazové, - dôchodkové pripoistenie, - poistenie domácností, nehnuteľností.

Špecializovaná banková inštitúcia pre štátnu pomoc vývozu vlastnená štátom. Tvorí neoddeliteľnú súčasť systému štátnej proexportnej politiky.

Obchodný zástupca: - Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Činnosť: - obchodný zástupca ČMSS

Expobank CZ a.s. je stredne veľkou, modernou a univerzálnou komerčnou bankou, ktorá svojim klientom poskytuje prvotriedne produkty a služby v oblastiach firemného, osobného, investičného a medzinárodného bankovníctva a tiež v oblasti aktivít na finančných trhoch.

Obchodný zástupca ČMSS - dojednávanie stavebného sporenia, úverov na bývanie.

Obchodný zástupca: - Českomoravská stavebná sporiteľňa, Líška.

Komplexná ponuka finančných produktov. Internet banking. Pre jednotlivcov: - pôžičky - účty - lízing - karty - priame bankovníctvo - sporenie - poistenie. Pre firmy: - úvery - priame bankovníctvo - podnikateľské účty - termínované vklady - lízing - platobné karty.

Činnosť: - obchodný zástupca ČMSS.

NEY sporiteľné družstvo poskytuje jednoduché sporiace produkty s vysokým úročením pre klientov strednej a vyššej triedy v kombinácii s politikou nulových poplatkov. Zároveň zaisťuje erudovaný, flexibilný a priateľský úverový servis malým a stredným podnikom

Obchodný zástupca -Českomoravská stavebná sporiteľňa

Poskytuje: - finančné poradenstvo. Obchodný zástupca: - Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Citibank Europe plc, organizačná zložka ponúka v Českej republike komplexné bankové služby. Banka.

Obchodný zástupca: - Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Banka. Poskytujeme všetky základné bankové služby - vedenie bežných účtov a zabezpečovanie domáceho a zahraničného platobného styku, vydávanie platobných kariet, vedenie trezorových schránok a vykonávanie hotovostných operácií.