Rozmýšľate, ako investovať a zarobiť? Tak sledujte najnovšie dianie na burze - aktuálne kurzy akcií, ponuka dlhopisov a podielových listov, trhové a nominálne hodnoty cenných papierov. Využite služby makléra, ktorý zabezpečí kontrolu Vašich investícií.

Predávame investičné drahé kovy, zlato, striebro, platina a paládium, ktoré Vám pomôžu zvýšiť alebo aspoň ochrániť hodnotu Vášho majetku. Ponúkame celosvetovo likvidné investičné mince a zliatky zo zlata, striebra, platiny.

Spoľahlivá maklérska spoločnosť.

Činnosť: - investičné poradenstvo - nákup a predaj akcií - dlhopisy

Informačný servis, zastúpenie HYPO stavebnej sporiteľne. Obchod, výkup: -cenné papiere. -akcie. Poskytovanie: -pôžičky finančné (peňažné, peniaze): -podnikateľské -na obstaranie bytu.

Služby - znalecké oceňovanie majetku - verejné odkupy akcií.

Služby: -Obchodovanie s cennými papiermi -Investičné poradenstvo -Obchody v systéme SPAD -Správa portfólia -Verejné dražby cenných papierov -Obchody v Nemecku -Obchody v USA. Cyrrus, a.s. ponúka sprostredkovanie obchodov s cennými papiermi na Burze cenných papierov Praha aj v RM-Systéme pre všetkých klientov bez akéhokoľvek obmedzenia ...

Profesionálny servis - nákup ušľachtilých kovov.

Služby: - správa počítačových sietí - IT poradenstvo - programovanie

Poskytuje on-line prístup k obchodovaniu s cennými papiermi, vrátane súvisiacich konzultačných a informačných služieb

Sprostredkovanie: - nákup a predaj: - cenné papiere. Nadštandardné služby: - správa finančných prostriedkov - on-line obchodovanie na RM-Systém - dodatočné objednávky na BCP - zostavenie a správa portfólia - finančná hotovosť pre krátkodobý špekulačný nákup cenných papierov.

Predaj investičného zlata. Zmenárenská činnosť.

Poradenská a konzultačná činnosť. Investičné poradenstvo a sprostredkovanie: - obchod s cennými papiermi na svetových trhoch - burzové obchody - obchodovanie na akciových burzách v ČR, USA, v Európe - komplexné služby na kapitálových trhoch. Spoločnosť organizuje školenia na obchodovanie s akciami v USA a na BCPP.

Služby v oblasti obchodovania s cennými papiermi.

Brokerjet vám ponúka modernú internetovú platformu, pomocou ktorej budete môcť zadávať a riadiť svoje pokyny online. Ďalej Vám taktiež ponúkame vhodné investičné produkty pre Vaše osobné opatrenia, rovnako ako dôležité informácie. Pre tých, ktorí chcú vedieť viac je pripravená rozmanitá ponuka seminárov. Produkty: - nákup a predaj akcií ...

Investičný sprostredkovateľ-obchod na burze, dlhopisy a kolektívne investovanie.

Služby - burza cenných papierov - obchod s akciami

Činnosť: - vedenie centrálnej evidencie zaknihovaných cenných papierov - finančné vysporiadanie burzových aj mimoburzových obchodov s cennými papiermi

Investičná a developerská spoločnosť.

Obchodujeme s cennými papiermi a špecializujeme sa najmä na sprostredkovanie obchodov na Burze cenných papierov Praha a.s., služieb Strediska cenných papierov, UNIVYC. Sme aktívnymi členmi Českej asociácie obchodníkov s cennými papiermi.

Sme licencovaný obchodník s cennými papiermi, držiteľ devízovej licencie vám sprostredkuje: - v sídle firmy alebo našej pobočke, obchodovanie na akciových burzách v USA.