Rozmýšľate, ako investovať a zarobiť? Tak sledujte najnovšie dianie na burze - aktuálne kurzy akcií, ponuka dlhopisov a podielových listov, trhové a nominálne hodnoty cenných papierov. Využite služby makléra, ktorý zabezpečí kontrolu Vašich investícií.

Činnosť: - vedenie centrálnej evidencie zaknihovaných cenných papierov - finančné vysporiadanie burzových aj mimoburzových obchodov s cennými papiermi

Investičná a developerská spoločnosť.

Obchodujeme s cennými papiermi a špecializujeme sa najmä na sprostredkovanie obchodov na Burze cenných papierov Praha a.s., služieb Strediska cenných papierov, UNIVYC. Sme aktívnymi členmi Českej asociácie obchodníkov s cennými papiermi.

Sme licencovaný obchodník s cennými papiermi, držiteľ devízovej licencie vám sprostredkuje: - v sídle firmy alebo našej pobočke, obchodovanie na akciových burzách v USA.

Finančné poradenstvo Obchodovanie na finančných burzách

Realizácia obchodov s cennými papiermi na amerických burzových trhoch NYSE, NASDAQ, AMEX a mimoburzových OTC.

Špecializujeme sa na obchodovanie komodít - futures kontrakty, sezónne komoditné spready, trendové obchody, forex, akcie, dlhopisy, zlato, striebro, platina, energia - ropa, benzín, zemný plyn, obilniny, meny, mäsa. Pripravíme Vám investičnú stratégiu na mieru.