Finančné spoločnosti ponúkajú finančné produkty, ako nebankové pôžičky, lacné pôžičky, úvery bez ručiteľa, bez dokladovania príjmov, bez zástavy a bez nahliadnutia do registra. Rýchle úvery vhodné pre zamestnancov, podnikateľov aj začínajúcich živnostníkov

Just Invest s.r.o. sa zameriava na investičné služby týkajúce sa podielových a trustových fondov, fondov kvalifikovaných investorov a na alternatívne investície.

ABLACHAN GROUP s.r.o. sa zameriava na poradenstvo a vybavovanie v oblasti insolvencie a oddlženia.

Sprostredkovanie predaja a nákupu firiem všetkých veľkostí, obchodných podielov aj akcií.

Poskytovanie finančných prostriedkov. Priamy výkup nehnuteľností. Oddlženie nehnuteľností. Riešenie exekúcií. Zástavy nehnuteľností. Predaj nehnuteľností. Trhové odhady cien nehnuteľností. Zriaďovanie záložného práva. Zastupovanie klientov pri jednaní s úradmi (finančné, katastrálne) a dodávateľmi služieb (plyn, voda, elektrina).

Financovanie nehnuteľností - hypotekárne úvery - stavebné sporenie - spotrebné a úverové družstvá Poistenie - povinné ručenie na automobil - havarijné poistenie - poistenie majetku a zodpovednosti občanov - životné a úrazové poistenie - poistenie priemyslu a podnikateľov Pôžičky a úvery - účelové a neúčelové pôžičky - konsolidácia existujúcich ...

Spoločnosť poskytuje činnosti v oblasti poisťovníctva, ako je poistenie vozidiel, zaistenie v prípade úrazu, poistenie majetku občanov i firiem. Na základe zistených potrieb Vám môžu porovnať ponuky veľkých bánk a poisťovní. Z finančnej oblasti vykonáva hypotekárne úvery a pôžičky na bývanie.

Poskytujeme finančné služby, služby rodinného finančného poradcu, finančné poradenstvo. Zaistenie, vybavenie, poradenstvo: - hypotéky - zabezpečenie vybavenia úveru až po čerpaní - refinancovanie hypotekárnych úverov - tvorba, správa rezerv - pôžičky - stavebné sporenie.

Firma NPS Group s.r.o. sa špecializuje na poistenie a finančné služby. V rámci našej činnosti ponúkame povinné ručenie, poistenie firmy, majetku, poistenie áut a ďalšie. Pre svojich klientov vyhľadávame optimálnu poistnú ochranu a sprostredkovávame poistenie. Nie sme zmluvne viazaní iba k jednej poisťovni, ale máme uzavreté zmluvy s radom ...

Finančný mág Ing. Pavel Dymák ponúka svoje služby v Prahe a východných Čechách. Finančnému poradenstvu sa venuje už od roku 2005. Obrátiť sa na mňa môžete v prípade potreby finančného poradenstva, hypoték, refinancovania hypotéky a mnoho ďalšieho. Služby: - hypotéka pre SZČO - hypotéka pre cudzincov - GB Mortgage for foreigners - ...

Služby - správa peňažného majetku investorov.

Činnosť: - pomoc firmám s vymáhaním pohľadávok - odkúpenie pohľadávok - preventívne sledovanie zmien vo verejných registroch

reality, predaj a prenájom nehnuteľností výkup nehnuteľností exekúcie a ich vyplatenie a zastavenie insolvencia - oddĺženie - osobný bankrot právny servis

KARPAZA s.r.o. sa špecializuje na dlhové poradenstvo, finančné analýzy, oddĺženie, preúverovanie pôžičiek a realizuje školenie finančnej gramotnosti.

Realitná činnosť. Nákupy nehnuteľností - byty, domy a pozemky. Rekonštrukcia bytu v pôvodnom stave. Predaj nehnuteľnosti po kvalitnej rekonštrukcii.

Pobočka. Finančné služby. Autozastaváreň. Ručenie automobilom. Rýchla pôžička s možnosťou používania vozidla. Rýchla pôžička bez možnosti užívania vozidla. Rýchla pôžička s možnosťou sprostredkovania predaja. Sídlo firmy: - Kopečná 248/31, Brno - Staré Brno.

Poistenie a financie - poistenie áut, osôb, firiem, majetku - hypotéky - investície

Služby: služby v oblasti mimosudného vymáhaných pohľadávok - správa pohľadávok - rokovania na DI Polícia SR - zabezpečovanie predmetu lízingu - spracovanie dát a informácií - preverovanie potenciálnych lízingových nájomcov.

Ing. Josef Švoma sa špecializuje na rozpočty komunikácií, vonkajších kanalizácií a vonkajších vodovodov a na rozpočty pre dotácie, projekty a výberové konania.

Poisťovacie a finančné služby. Produkty: - poistenie - dôchodkové pripoistenie - stavebné sporenie - hypotekárne úvery - hotovostné a spotrebiteľské úvery - reality. Sídlo firmy: - Rembrandtova 439/10, Ústí nad Labem.

Poisťovacie a finančné služby. Produkty: - poistenie - dôchodkové pripoistenie - stavebné sporenie - hypotekárne úvery - hotovostné a spotrebiteľské úvery - reality. Sídlo firmy: - Rembrandtova 439/10, Ústí nad Labem.

Poisťovacie a finančné služby. Produkty: - poistenie - dôchodkové pripoistenie - stavebné sporenie - hypotekárne úvery - hotovostné a spotrebiteľské úvery - reality. Sídlo firmy: - Rembrandtova 439/10, Ústí nad Labem.