Banky a nebankové firmy ponúkajú finančné produkty, ako sú hypotéky, spotrebiteľské úvery, bezúčelové úvery a finančné alebo operatívne lízingy. Medzi obľúbené pôžičky patria pôžičky bez ručiteľa, bez dokazovania príjmu alebo bez nahliadnutia do registra.

Služby: - hypotéka na kúpu nehnuteľnosti - refinancovanie úverov, hypoték - Americká hypotéka na čokoľvek - rýchla pôžička so zástavou nehnuteľností - spotrebiteľský úver.

Financovanie firiem. Poskytovanie firemných úverov, obchodných garancií, financovanie zásob, zabezpečenie kapitálového vstupu do spoločnosti, správa pohľadávok.

Sprostredkovanie - poskytovanie: - úverov a pôžičiek - nebankové úvery a pôžičky bez registra: - rýchla pôžička na vzdelanie, na nové autá, na vybavenie bytu, na nové bývanie alebo rekonštrukciu.

Obchodná kancelária Bruntál. Poskytujeme komplexné služby v oblasti poisťovníctva a finančníctva.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru

Máte výdavky? Chýba Vám peniaze do výplaty? Poskytujeme nebankové pôžičky a úvery určené na financovanie vašich aktuálnych potrieb a nečakaných výdavkov. S výhodnou úrokovou sadzbou už od 8, 9% p.a. si môžete požičať naozaj na čokoľvek, rýchlo a bez ručiteľa. Peniaze Vám vyplatíme v hotovosti alebo na účet.