Máte záujem o zjednanie povinného ručenia, havarijného poistenia, cestovného poistenia, poistenia majetku, úrazového poistenia alebo napríklad poistenie podnikateľov? Obráťte sa na poisťovacieho zástupcu z poisťovne, kde vám radi predstavia svoju ponuku.

Profesionálny poisťovací maklér Pomôžeme s poistením: - životnom (investičnom, rizikovom, kapitálovom) - úrazové a nemocenské - bytov, domov a domácnosti - stavebné sporenie - hypotekárne úvery - poistenie automobilu - zodpovednosti - dôchodkové pripoistenie.

Poisťovací poradca, sprostredkovanie - poistenie - domácnosti - firiem - osôb v tuzemsku aj zahraničí - majetku

Ponuka služieb v oblasti poistenia.

Obchodný zástupca pre Allianz poistenie cestovania, auta, majetku, zodpovednosti, penzie či života.

Služby: -poisťovací poradca Slovenskej poisťovne

Služby - sprostredkovanie poistenia cestovných kancelárií pre prípad úpadku - poistenie agentúr práce pre prípad úpadku - poistenie určené stavebným a strojárskym firmám

Poistenie majetku a zodpovednosti za škody, poistenie podnikateľských a priemyselných rizík, komplexné poistenie hnuteľného aj nehnuteľného majetku.

Služby: -poisťovacie maklérstvo. -investičný sprostredkovateľ.

Poisťovňa pre občanov i podnikateľov. Zaisťujeme poistenie: - cestovné - majetkové - úrazové - zdravotné - životné - vozidiel a ďalšie.

Služby: -poisťovacia maklérska spoločnosť.

Služby: - obchodný zástupca poisťovne Allianz

Sprostredkovanie: -prevody áut Služby: -poistenie vozidiel

Poskytuje - kompletné poradenstvo pre podnikateľské a priemyselné riziká Poisťovacia maklérska spoločnosť, sprostredkovanie poistenia - životné poistenie - poistenie motorových vozidiel - strojné poistenie - úrazové, cestovné poistenie - poistenie zodpovednosti - poistenie bánk, úverov, finančných strát

Sprostredkovanie - poistenie pre psov a mačky Strihanie a úpravy - psy - mačky