Dohodnite si úrazové či dôchodkové poistenie, nemocenské poistenie, havarijné poistenie, živelné poistenie, poistenie zodpovednosti za škodu, poistenie proti odcudzeniu alebo napríklad povinné ručenie. Poistky vám zaistia pokojnejší život bez starostí.

Služby: - sprostredkovanie poistenia.

Poisťovacia maklérska spoločnosť - poistenie pre firmy a ich zamestnancov.

Finančné poradenstvo - dojednávanie sporenia, poistenie.

Služby: - poradenstvo a poskytovanie služieb v oblastiach dodávok elektriny, plynu alebo poistenia automobilov.

Konzultanstvo a znalectvo - doprava: cestná a mestská odvetvie, špecializácia na posudzovanie technických príčin cestných nehôd - ekonomika: odvetvie ceny a odhady so špecializáciou na oceňovanie motorových vozidiel a strojov - strojárstvo: v spolupráci s partnermi, najmä autoopravárenstvo a autodiagnostika, posudzovanie príčin porúch strojov a ...

Služby - likvidácia škôd - likvidátor poistných udalostí.

Poistenie - podnikateľov - priemyslu - majetku - zodpovednosti občanov - havarijné - iné podľa dohody.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, ...

Finančné poradenstvo. Dojednávanie - poistenie osôb, majetku - sporenie a investície - úvery.

Služby: -životné poistenie -hypotekárne úvery -povinné ručenie

Poradenstvo v oblasti financovania bývania a stavebného sporenia. Sprostredkovávam úvery aj preúverovanie, hypotéky, dôchodkové a doplnkové dôchodkové sporenie, investičné životné poistenie aj bežné účty.

Služby: -poisťovacie poradenstvo -finančné poradenstvo -finančné produkty všetkých poisťovní -penzijné poistenie -stavebné sporenie -hypotéky -investície.

Sprostredkovanie životného a majetkového poistenia, hypotekárnych úverov, spotrebiteľských úverov pre fyzické i právnické osoby. Zaistenie nezávislého finančného poradenstva. Veľký výber finančných inštitúcií, ktoré ponúkajú dopytovaný produkt.

Poistenie majetku proti nečakanými udalosťami.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Veľkoobchod a maloobchod Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti ...

Služby: -autopoistenie -majetkové poistenie -životné poistenie -penzijné pripoistenie -stavebné sporenie -hypotéky -optimalizácia energií -investičné zlato.

Poistenie majetku a zodpovednosti za škody, poistenie podnikateľských a priemyselných rizík, komplexné poistenie hnuteľného aj nehnuteľného majetku.

Poistenie majetku a zodpovednosti za škody, poistenie podnikateľských a priemyselných rizík, komplexné poistenie hnuteľného aj nehnuteľného majetku.