Dohodnite si úrazové či dôchodkové poistenie, nemocenské poistenie, havarijné poistenie, živelné poistenie, poistenie zodpovednosti za škodu, poistenie proti odcudzeniu alebo napríklad povinné ručenie. Poistky vám zaistia pokojnejší život bez starostí.

služby - cestovné poistenie - povinné zmluvné poistenie - úrazové poistenie - hypotéky, pôžičky.

služby - sprostredkovanie poistenia prostredníctvom zahraničných poisťovní - daňové poradenstvo - likvidácia škôd v doprave.

činnosť: - maklérska spoločnosť - poistenie - investície a sporenie

služby: - poisťovací makléri - poistenie majetku, cestovné, osôb, vozidiel.

Spoločnosť Top-poistným už 6 rokom umožňuje užívateľom jednoduché porovnanie a uzatvorenie poistenie online. Povinné zmluvné poistenie, havarijné poistenie, cestovné poistenie, poistenie domácností. Top-poistným - Poistenie mávnutím křřřídel.

Obchodný zástupca poisťovne Allianz - poistenie majetku, osôb, vozidiel.

služby: - risk management - hospodárske informácie - poistenie faktúra - cashbot - factoring - poistenie pohľadávok - firemné poistenie

Poskytujeme online porovnanie a predaj poistenia. Špecializujeme sa na poistenie motorových vozidiel a poistenie na cesty.

Sprostredkovanie úverov, hypoték, poistenie domácností a osôb. Relevantné konzultácie sú samozrejmosťou. Všetky ďalšie informácie a kontakty na www.danielkral.cz

Služby: - poradenstvo v oblasti vyčíslovania a následného vymáhania finančných náhrad pri škodových udalostiach či už v súvislosti s dopravnou nehodou alebo z bežného občianskeho života

Služby: - ponuka poistenia, sporenia, úverov, hypoték a ďalších bankových produktov.

Služby: - logistika - doprava - skladovanie Ďalšie služby: - poistenie - marketing Prevádzkareň a sklad: K Zdibsku 614, Zdiby

Fiinančné a ekonomické poradenstvo - zaistíme poistenie vozidiel, osôb, domácnosti - spracovávame projektové dokumentácie za účelom podania žiadostí o dotáciu z dostupných dotačných titulov a programov. Prevádzkareň A: - adresa: Lužická 7, 120 00 Praha 2 - Vinohrady. Prevádzkareň B: - adresa: J. Hory 15, 466 04 Jablonec nad Nisou.

Obchodný zástupca Generali Poisťovne - dojednávanie poistenia vozidiel, majetku, osôb.

Služby - poradenstvo pri likvidácii veľkých poistných udalostí - zastupovanie klientov pri jednaní s poisťovňami.

Poistenie krátkodobého vývozného dodávateľského úveru („B“) Poistný produkt pre poistenie krátkodobých vývozných dodávateľských úverov poskytnutých kupujúcim v komerčne nepoistiteľných krajinách. Poisťuje sa riziko nezaplatenia úveru, ktorého splatnosť je kratšia ako 2 roky. Poisteným je vývozca.

Služby: - poisťovací maklér - poisťovacie poradenstvo.

Poradenská spoločnosť: - komplexné riešenie životných potrieb v oblasti poistenia majetku a osôb, financovania bývania, sporenia a investovania.

Ponuka sprostredkovateľskej činnosti v oblasti poistenia.

Služby v oblasti poisťovníctva - cestovné poistenie - kalkulácia škôd - likvidácia poistných udalostí. Pobočka - adresa: Pod Vodárnou 297, 37367 České Budějovice.