Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby: - audítorské - účtovné poradenstvo

Finančné a poisťovacie maklérstvo.

Ekonomické poradenstvo Vedenie - účtovníctvo - daňové evidencie

Klientsky servis 844 188 188 Produkty a služby: - poistenie osôb - poistenie majetku - poistenie motorových vozidiel - poistenie zodpovednosti - poistenie priemyselných rizík.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie.

Vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, spracovanie miezd a daňové poradenstvo.

Advokátska kancelária: - obchodné právo - občianske právo - finančné právo - poradenstvo.

Advokátska prax - hľa, nj, frj: - občianske a rodinné právo - spisy zmlúv - trestné právo - zastupovanie v súdnych sporoch - obhajoba v trestných veciach.

Daňové a účtovné poradenstvo: - spracovanie daňového priznania. - vedenie účtovníctva - mzdová agenda.

Energetický špecialista podľa zákona 406/2000 Zb., konzultant a súdny znalec v odboroch energetika, elektrotechnika a ekonomika

Sme špecialisti v oblasti financovania investičných a neinvestičných projektov a riadenia týchto projektov.

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru, hypotekárnych úverov a úverov zo stavebného sporenia. Komplexné služby v oblasti stavebného sporenia, životného poistenia a poistenia majetku. Finančné rodinné plány a optimalizácia výdavkov.

Životné poistenie: -kapitálové životné poistenie -kapitálovo dôchodkové životné poistenie -investičné životné poistenie -vkladové životné poistenie -trvalé životné poistenie -hneď splatný dôchodok -dôchodkové poistenie INVESTOR -úverové životné poistenie -dočasné životné poistenie -investičné poistenie JUNIOR PLUS ...

Sprostredkovanie poistenia - Výhradný poisťovací sprostredkovateľ Allianz poisťovne a.s.

Služby: - upratovacie - finančné poradenstvo - realitné služby

Daňové poradenstvo, vedenie účtovníctva

Poskytovanie ekonomického a finančného poradenstva, riadenie vzťahu k zákazníkovi. Ponuka služieb súdneho znalca v odbore ekonómie.

Finančné poradenstvo Vedenie účtovníctva.