Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Poistenie majetku a zodpovednosti za škody, poistenie podnikateľských a priemyselných rizík, komplexné poistenie hnuteľného aj nehnuteľného majetku.

Poistenie majetku a zodpovednosti za škody, poistenie podnikateľských a priemyselných rizík, komplexné poistenie hnuteľného aj nehnuteľného majetku.

Služby - daňová evidencia - spracovanie účtovníctva - mzdová a personálna agenda - daňové priznania

Služby - dražby nehnuteľností, hnuteľných vecí, pohľadávok, podielov

Advokátska kancelária Zameranie na právo občianske, obchodné, trestné a rodinné. Riešim rozvody a ďalšie imanie manželov. Pracuj aj v anglickom jazyku.

Bankové služby: infolinke 0800 300 300. Bývanie: - hypotéky - pôžičky - developerské projekty - poistenie. Sporenie, investovanie a zhodnocovanie peňazí: - fondy: - podielové - zaistené - sporiace produkty - životné poistenie - dôchodkové pripoistenie - stavebné sporenie - asset management. Pôžičky a úvery: - ...

Bankové služby: -vedenie bežných aj devízových účtov -platobné karty -vkladové služby -ďalšie bankové služby.

Daňové poradenstvo - spracovanie daňového priznania. Vedenie - účtovníctvo - daňová evidencia.

Poisťovňa UNIQA, a.s.: -životné poistenie rizikové a kapitálové -poistenie majetku, domácnosti -cestovné poistenie -poistenie liečebných nákladov, komplexné cestovné poistenie, úrazové poistenie, poistenie zodpovednosti a batožiny -povinné ručenie, havarijné poistenie -živelné poistenie.

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Zaoberáme sa oddĺžením občanov, ktorých dlhy sú na území SR. A to najmä bez zástavy nehnuteľnosti. Zaisťujeme klientom ďalšiu možnosť zárobku, tak aby mohli svoje dlhy splácať.