Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Ponuka produktov: -životné poistenie -dôchodkové poistenie -úrazové poistenie -poistenie budov -poistenie majetku v domácnosti -poistenie zodpovednosti za škody -poistenie motorových vozidiel -poistenie podnikateľov -poľnohospodárske poistenie -cestovné poistenie -poistenie majetku obcí -poistenie majetku bytových družstiev.

Poisťovňa, poistenie: - stavieb - domácnosti - zodpovednosti - úrazové - životné - povinné ručenie

-Veľkoobchod a maloobchod -Výroba potravinárskych a škrobárenských výrobkov Hostinská činnosť Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

práca: - dláždičské - obkladačské - murárske - výstavba múrikov, oplotenia. Súdny znalec: - odhady, oceňovanie hnuteľného majetku.

Prenájom, požičovňa, montáže, inštalácia: - stavebné lešenie. Realitné služby Finančné služby Obchodné služby.

Naša spoločnosť Picador - Záhradné mesto, s.r.o. sa orientuje na výstavbu rodinných domov a bytov. Zaoberáme sa aj rezidenčným developmentom. Fungujeme ako realitná kancelária. Poskytujeme aj finančný a hypotekárny servis.

Služby. Účtovníctvo: -zakladanie spoločností s ručením obmedzeným so zápisom do obchodného registra -vedenie jednoduchého i podvojného účtovníctva a mzdovej agendy pre české firmy, pre rakúske firmy a drobných podnikateľov v spolupráci s rakúskymi daňovými poradcami v českom i nemeckom analýze -hospodárske analýzy v českom aj nemeckom ...