Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Ponuka: - hypotéky - úvery - debetné a kreditné karty - priame bankovníctvo - poistenie - investície do podielových fondov - bežné účty - internetové bankovníctvo - ďalšie bankové služby.

služby: -účetnictví -daňová evidencia -mzdy -zastupování na úradoch -RÔZNE DANE, daňové priznania. -pre firmy aj fyzické osoby.

služby: -auditorské -účetní a poradenské služby po celej Českej republike. kancelárie: -2.patro -Přímětická 1772/28, Znojmo, 66902.

-Veľkoobchod a maloobchod -Výroba potravinárskych a škrobárenských výrobkov Hostinská činnosť Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Richard Šimek sa zameriava na oblasť poskytovania úverov, poistenia a investícií.

Oddlžovanie, riešenie exekúcií a konsolidácie.

Maklérska poisťovacia spoločnosť: -poistenie, -likvidácia, -informačná a poradenská činnosť, -bankovníctvo.

Vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Veľkoobchod a maloobchod Masérske, rekondičné a regeneračné služby

-Výroba strojov a zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a ...

Účtovné kancelária -Vedenie účtovníctva -Vedenie daňovej evidencie -účetnictví -spracovanie miezd, mzdy -přiznání k daniam, daňové priznanie pre malé a stredné firmy. Jednoduché účtovníctvo: -priebežné spracovanie daňovej evidencie -deník daňovej evidencie - peňažný denník -kniha pohľadávok a záväzkov -pokladní kniha -kniha DPH pre ...

Účtovné, daňové poradenstvo, vedenie účtovníctva Hrušovany nad Jevišovkou, Moravské Budějovice, Znojemsko - účtovné poradenstvo - daňová evidencia - vedenie mzdovej agendy - daňová optimalizácia - ekonomické poradenstvo - moderné riadenie toku informácií s klientom. Riešime aj neštandardné účtovné a daňové problémy.

Ponúkam vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, spracovanie miezd, účtovné služby a poradenstvo. Zaisťujem spracovanie účtovných dokladov a DPH, kontrolného hlásenia, súhrnné výkazy, EET, evidenciu majetku. Spracovávam daňové priznania a prehľady na sociálne a zdravotné poisťovne.

Oceňovanie nehnuteľností, rozpočtovanie stavieb, trhový odhad hodnoty nehnuteľností.

Spoločnosť Účtovníctvo Krtko s.r.o. sa zaoberá vedením účtovníctva, daňovej evidencie, spracovanie miezd, DPH a ďalších činností spojné s vedenom účtovníctve.

Finančné služby: - pôžičky v hotovosti bez ručiteľa - úvery hotovostné, účelové, spotrebné - hypotéky, americké hypotéky - štátne pôžičky pre mladých na bývanie - financovanie bývania, rekonštrukcie - refinancovanie pôžičiek a úverov (Financovanie v zahraničí) Poradenská činnosť: - ekonomická - organizačné

Služby poisťovacieho makléra. Sprostredkovanie poistenia: - pre podnikateľov - pre verejnosť - úrazové, životné - vozidiel - havarijné, povinné ručenie - majetku - životné a dôchodkové pripoistenie.

Advokát Znojmo - Mgr. František Weiss - Poskytovanie právnych služieb - Právna rozbory, konzultácie, zastupovanie pred súdmi a inými orgánmi verejnej správy, kontrola zmlúv, spisovanie listín, podanie (napr. Žaloby, odvolanie, vyjadrenie, ...)

Zaistenie dodávky: -Komplexné ekonomický software pre vedenie podvojného účtovníctva (sklad, fakturácia, mzdy). Účtovné poradenstvo. Zákazková tvorba programov.