Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Pôsobíme v oblasti poradenských služieb: - grantové, finančné a organizačné poradenstvo - organizačné zabezpečenie verejného obstarávania as ním spojené poradenstvo - odávky technológií pre čistiarne odpadových vôd a realizácie stavieb, čím sa snažíme dosiahnuť maximálnu komplexnosť ponúkaných služieb.

Znalecké posudky: -ekonomika: - oceňovanie podnikov a nepeňažné vklady do majetku - ceny a odhady, oceňovanie strojov, výrobných zariadení - ceny a odhady motorových vozidiel - ceny a odhady leteckej techniky - ceny a odhady pre veci hnuteľné -strojárstvo: -posudzovanie technického stavu strojov.

Spracovanie daňových priznaní Spracovanie účtovníctva - vedenie mzdovej agendy

Advokátska kancelária - generálna prax - právo občianske, obchodné, rodinné rozvody, spoločný majetok manželov a trestné

Pôsobím ako hypotekárny a finančný poradca s klientmi po celom Královohradeckom kraji. Poskytujem im nielen základné finančné poradenstvo, ale aj napríklad porovnanie hypoték či hypotekárnu kalkulačku.

Služby advokátskej kancelárie. Právne služby. Poradenstvo.